Podpořte netradiční akční střílečku Nelo
Novinka Podpořte netradiční akční střílečku Nelo

Podpořte netradiční akční střílečku Nelo

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5

Rychlá akce se 4 zbraněmi najednou je na GreeLightu a Kickstarteru.

Reklama

Rychlá akční hra Nelo se nedávno objevila na GreenLightu a také byla spuštěna kampaň na Kickstarteru, kde chtějí tvůrci na vývoj hry vybrat částku 25 000 dolarů.

Ve hře Nelo je nám představena rasa emzáků, která bojuje proti jimi vytvořené umělé inteligenci známé jako Nightsithe. Vy v roli elitního bojovníka této rasy Tono Gian, budete plně využívat všech svých čtyř plovoucích mechanických rukou a ovládat čtyři různé zbraně najednou (útočné pušky, samopaly, brokovnice, laserové pušky, raketomety a další). Vaše ruce ale můžete používat také k uchopení a odhození nepřátel nebo různých objektů. Nebo s nimi můžete přímo inzultovat nepřátele.

Střílečka Nelo plynule využívá možnost přecházet mezi top-down zobrazením s twin-stick režimem anebo mezi third-person pohledem. Režim twin-stick využijete hlavně v rychlých soubojích, odehrávajících se v uzavřených lokacích, protože prostě poskytuje lepší pohled na situaci. Third-person režim ale zase nabízí lepší dostřel a celkově pak hra působí svižněji.

Nelo ale nabídne také úseky, připomínající spíše plošinovky, během kterých budete muset projít obrovskou megastavbou a skákat ze stěny na stěnu. V noci si projdete také stealth mise a čekají vás na fyzice založené puzzle, při kterých budete využívat mechanických rukou. Také narazíte na okamžiky, kdy se ujmete dalekonosného railgunu a zkusíte si čistit cestu jako odstřelovač.

Slíbeny jsou také vozidla a další statické objekty jako jsou manuálně ovládané dělové věže, čtyřruký mecha oblek, létání v kosmické lodi a dogfighty na orbitu planety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama