Podrobnosti o zítřejším patchi World of Warcraft
WoW Novinka Podrobnosti o zítřejším patchi World of Warcraft

Podrobnosti o zítřejším patchi World of Warcraft

Michal Burian

Michal Burian

36

Co čeká na hráče před příchodem šestého datadisku?

Reklama

Ještě před příchodem datadisku Legion si zítra (na evropských serverech až 20. července) majitelé World of Warcraft: Warlords of Draenor stáhnou nový patch, který přinese změny tříd nebo nový transmogrification. V zásadě má každé povolání projít výraznými změnami s unikátními talentovými stromy pro každou třídu. Změny se dotknou také kouzel, talentů a dalších věcí související s jednotlivými povoláními.

Nejvýraznější změnou bude pravděpodobně nový systém transmogu. Ten zajistí, že předměty určené pro transmogu nebudou zbytečně zabírat místo, bude pro ně určeno speciální okénko. Navíc třídění těchto předmětů bude mnohem jednodušší.

V následujících týdnech má být World of Warcraft ještě rozšířeno o invazi Plamenné legie, předběžný přístup k povolání Demon Hunter (nejpozději 17. srpna) a Battle of the Broken Shore. Všechen tento obsah má být pro všechny hráče, s výjimkou Demon Huntera, bez ohledu na to, zda jste zakoupili následující expanzi nebo ne.

World of Warcraft: Legion vyjde 30. srpna a přinese nový kontinent, novou herní třídu Demon Huntera, možnost levelovat až do úrovně 110, předělaný honor systém a celou řadu nových dungeonů, raidů, zbraní a zajímavých vylepšení.

"Sargerasova hrobka byla znovuotevřena a démoni Plamenné legie vtrhli do našeho světa. Jejich hrozivá síla se zaměřuje na vyvolání padlého Titána do Azerothu a už nyní vědí, kde k tomu hledat klíč. Aliance a Horda je zdevastována a na pokraji sil. Jste tak jedinou nadějí, kdo může vyhledat legendární artefakty, prozkoumat Broken Isles a najít ostatky Titána a postavit se proti Legii, než Azeroth padne," dočteme se v popisku datadisku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama