Pojďme usednout ke klavíru, vyjde Deemo: The Last Recital
Novinka Pojďme usednout ke klavíru, vyjde Deemo: The Last Recital

Pojďme usednout ke klavíru, vyjde Deemo: The Last Recital

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

PS Vita verze hry pro chytré telefony vyjde na jaře pouze digitálně.

Reklama

Deemo není pouze název hry. Deemo je mystický tvor, který žije úplně sám, zavřený hluboko v tajemném hradu. Jednoho dne mu do náruče spadne z čista jasna z nebe malá holka. Nemá vůbec tušení, kdo to je, jak se u něj ocitla a ani odkud pochází. Ale nehodlá jen tak nečinně sedět a rozhodne se ji pomoci k návratu do jejího světa. Spolu objeví podivný strom, rostoucí z klavíru. Strom roste, ale pouze pokud slyší správě zahrané noty.

Deemo ale netuší, jestli se dokáže přizpůsobit, kamarádství totiž nikdy předtím nezažil. A bude malá holčička schopna pochopit a zvládnout jakoukoli pravdu, pokud se vrátí její ztracené vzpomínky? V doprovodu klavírních tónů musíte této dvojici pomoci odhalit tajemství, obklopující mystického Deema a záhadné dívky z oblohy.

Původní verze hry Deemo: The Last Recital byla vytvořena pro chytré telefony studiem Rayark a má na svém kontě asi 5 milionů stažení. Od počátku loňského roku se v Asii prodává i ve verzi pro PS Vitu a protože je k mání i s anglickými titulky, rozhodly se společnosti Acttil a PM Studios uvolnit hru i na západě. Bohužel se nedočkáme krabicové verze, ale i tak by vás tato hudební hra nemusela minout.

Podle tvůrců je Deemo: The Last Recital srdcervoucí, městský fantasy příběh, přivedený k životu nádhernými, ručně kreslenými obrázky, skloubenými s překrásnými klavírními melodiemi. Najdete zde více než 100 podmanivých skladeb různých žánrů od různých skladatelů a všechny můžete vyzkoušet ve 3 režimech obtížnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama