Pokochejte se působivou destrukcí v Medieval Engineers
Medieval Engineers Novinka Pokochejte se působivou destrukcí v Medieval Engineers

Pokochejte se působivou destrukcí v Medieval Engineers

Martin Cvrček

Martin Cvrček

16

Keen Software House vydal nové video z chystaného sandboxu Medieval Engineers, ve kterém prezentuje funkci strukturální integrity. Ta zaručí velmi efektivní kolaps postavených struktur.

Reklama

O tom, že očekávaný sandbox Medieval Engineers zahrne působivou funkci v podobě strukturální integrity, už nějakou dobu víme. Koneckonců jsme vás o tom informovali v nedávném článku, v němž jsme uvedli následující:

"[Strukturální integrita] byla vytvořená přímo pro Medieval Engineers a zaručí, že hráči nebudou moci stavět nesmyslné stavby, které by popíraly zákony fyziky, například velmi dlouhý most bez jakýchkoliv podpěr. Systém skutečně počítá zátěž na jednotlivé stavební bloky a postavit něco, co se záhy zřítí, rozhodně není těžké. [...] Strukturální integrita má navíc počítat i s odlišnými materiály, takže pokud nějakou strukturu podpírá kamenný a dřevěný blok, ten dřevěný by se při patřičné zátěži měl podlomit jako první."

Nyní se můžeme na efektivitu strukturální integrity konečně podívat v oficiálním videu. Jak už to tak s podobnými prvky bývá, video vydá za mnoho slov. Samozřejmě berte na vědomí, že hra je v alpha verzi, tudíž má systém destrukce stále své mouchy.

Mimochodem, video nabírá kladné ohlasy nejen z řad hráčů, ale také z řad herních vývojářů. Na Twitteru se nad tímto videem rozplývá například tvůrce Garry's Modu a Rust Garry Newman nebo Chet Faliszek z Valve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama