Pokračování Life is Strange oficiálně potvrzeno
Life is Strange Novinka Pokračování Life is Strange oficiálně potvrzeno

Pokračování Life is Strange oficiálně potvrzeno

Martin Cvrček

Martin Cvrček

74

Na hře pracuje stejný tým, který vytvořil první sérii. Původní hra má přitom na kontě přes 3 miliony prodaných kopií.

Reklama

Dosud nebylo moc důvodů pochybovat o tom, že se jednoho dne dočkáme pokračování Life is Strange, povedené epizodické série od studia Dontnod Entertainment a Square Enix. I sami tvůrci v minulosti ledacos naznačovali. Až nyní jsme se ale dočkali oficiálního potvrzení, že se na pokračování Life is Strange skutečně pracuje.

Tvůrci jsou bohužel skoupí na jakékoliv detaily. Řekli jen tolik, že na nové hře Life is Strange pracuje stejný tým, který vytvořil původní sérii. Vývoj započal po vydání krabicové verze původního titulu, k němuž došlo na konci ledna 2016.

Nevíme tedy oficiální název pokračování, formát, tedy jestli půjde opět o epizodickou hru, nebo cokoliv o příběhu a účasti známých postav a jejich dabérů. Na bližší informace si tak budeme muset počkat a podle všeho nebude to čekání úplně nejkratší. Na červnové výstavě E3 hru neuvidíme, takže k plnohodnotnému odhalení dalšího Life is Strange dojde později.

Vývojáři z Dontnod Entertainment zároveň oznámili, že původní Life is Strange má na kontě již více než 3 miliony prodaných kopií. Což je určitě úspěch, na který snad čerstvě oznámené pokračování náležitě naváže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama