Pokud půjde vše dobře, Diablo 3 možná vyjde letos
Diablo Novinka Pokud půjde vše dobře, Diablo 3 možná vyjde letos

Pokud půjde vše dobře, Diablo 3 možná vyjde letos

Michal Burian

Michal Burian

11

O tuto informaci se podělili zakladatelé Blizzardu s jedním francouzským webem. Co konkrétně řekli?

Reklama

Mike Morhaime a Frank Pearce v roce 1991 založili společně firmu Blizzard a stále se snaží definovat žánr videoher. V rozhovoru pro francouzský internetový magazín Libération uvedli, že vývoj Diabla III je po technické stránce již kompletní. Tímto interview navázali na své nedávné vyjádření, že by chtěli Diablo 3 vydat ještě letos.

Když se tamní redakce zeptala na konkrétní datum vydání, dostalo se jim následující odpovědi: "Bohužel nemůžeme být v datu vydání přesní. Snažíme se ale dostat hru na trh nejpozději v tomto roce. Technická stránka hry je již kompletní… Spustili jsme interní tesy a doufáme, že reakce budou pozitivní. Ano, je velká šance, že Diablo 3 vyjde do konce roku 2011, garantovat vám to ale nemůžeme."

Co přesně myslí zakladatelé Blizzardu s výrokem, že je hra "technicky kompletní" nevíme. Předpokládáme však, že se Diablo III v současné době nachází ve fázi alfa. Pokud je to tak, znamenalo by to, že pokud by interní testy nedopadly podle představ, mohla by být hra po stránce obsahové i funkčnosti ještě změněna.

Pro úplnost dodejme, že Activision se nechal slyšet, že letos žádná hra od Blizzardu nevyjde. Nedávno jsme se o hře dozvěděli, že vzniká také na konzole, nicméně tyto informace stále nebyly oficiálně potvrzeny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama