Poslední rozšíření pro Frostpunk vyjde v srpnu
Frostpunk Novinka Poslední rozšíření pro Frostpunk vyjde v srpnu

Poslední rozšíření pro Frostpunk vyjde v srpnu

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC

Prožijeme první dny po velké bouři.

Reklama

Polské studio 11 Bit oznámilo třetí a zároveň poslední placené DLC pro hru Frostpunk s názvem On the Edge už před dvěma měsíci. Kromě názvu jsme však věděli jen to, že se bude odehrávat po konci hlavního scénáře ze základní hry, dnes jsme se kromě nového traileru dočkali i data vydání a alespoň několika nových informací.

Ujmeme se skupinky přeživších, kteří byli po bouři vysláni na průzkum. Budeme se pohybovat na úplně nové mapě, přibudou nové metody, jak sjednotit anebo v horším případě rozdělit svůj lid, a chybět nebudou ani nové mechaniky. Počasí již nebude tak extrémní jako v základní hře, to nejhorší už naštěstí lidé mají za sebou. Nicméně bude problém uspokojit základní potřeby, neboť poblíž nežijí zvířata a budeme tak zcela závislí na dodávkách jídla z Nového Londýna. Vývojáři však připomínají, že to nebude tak jednoduché, protože i tamní obyvatelé potřebují jíst a pokud nebudou mít potravy na rozdávání, budeme zkrátka odkázáni sami na sebe.

Frostpunk: On the Edge vychází zatím pouze na PC, a to 20. srpna. Koupit ho bude možné samostatně anebo v rámci season passu.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=YmUFbamiFx4[/embed]

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama