Post-apokalyptické RPG Technomancer se chlubí detaily
Technomancer Novinka Post-apokalyptické RPG Technomancer se chlubí detaily

Post-apokalyptické RPG Technomancer se chlubí detaily

Michal Burian

Michal Burian

4

Malinko naváže na méně povedený RPG titul Mars: War Logs od studia Spiders.

Reklama

Francouzské studio Spiders se hlásí o pozornost s novým titulem. Po Sherlock Holmes Versus Jack The Ripper, Faery: Legends of Avalon, Gray Matter, The Testament of Sherlock Holmes, Of Orcs and Men nebo Bound by Flame oficiálně oznámilo vývoj hry Technomancer.

Technomancer vzniká ve spolupráci s vydavatelskou společností Focus Home a půjde o post-apokalyptické RPG, které malinko naváže na méně povedený RPG titul Mars: War Logs. Technomancer se bude odehrávat v cyberpunkovém světě na Marsu během války o vodu, přičemž vychází právě z Mars: War Logs a dle dosavadních dojmů má jít o propracovanější a celkově lepší hru.

Vžijete se do mladého a nezkušeného Technomancera, zdatného bojovníka využívajícího zdokonalené kybernetické magické schopnosti, který má za úkol najít a ochránit artefakty, stejně tak technologie. Velkým problém je, že Technomanceři jsou v tomto drsném světě považováni za mutanty, což znamená, že nejsou vůbec oblíbení u ostatních frakcí, stejně tak u divokých zvířat, včetně obrovských pavouků. Pohybovat se budete nejen na povrchu Rudé planety, ale také pod povrchem.

Důležité je, že všechny situace nebudete muset nutně řešit brutální silou, s dynamickými dialogy při rozhovorech můžete dosáhnout jiné cesty a hlavně pěti různých konců. Záleží pouze na vás, jak se vám povede a zda si dokážete na svou stranu přitáhnout jiné postavy či dokonce frakce. Jinak jsou slibovány rozsáhlé questy, již zmíněné změny v příběhu v závislosti na vašem rozhodnutí, dynamické vyrábění a úprava předmětů, všelijaké zbraně a brněné.

Dovedností strom bude rozdělen do čtyř, tři budou zaměřené na různé bojové styly, čtvrtý potom na elektrické schopnosti Technomancerů

Spiders slibují, že půjde o jedinečné a vzrušující sci-fi RPG odehrávající se na Rudé planetě, kde budete hrát za Technomancera. To je zdatný bojovník využívající zdokonalené kybernetické magické schopnosti.

Technomancer je naplánován na rok 2016 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama