Před vydáním No Man’s Sky dojde k restartování serverů
Novinka Před vydáním No Man’s Sky dojde k restartování serverů

Před vydáním No Man’s Sky dojde k restartování serverů

Michal Burian

Michal Burian

19

Postup hráčů bude v online prostředí vymazán, což znamená, že zmizí jejich objevené planety a tvorové.

Reklama

Studio Hello Games se rozhodlo, že před oficiálním vydáním ambiciózního vesmírného titulu No Man’s Sky, který je naplánován na 9. srpna pro Severní Ameriku a 10. srpna pro Evropu, dojde k restartování serverů. To znamená, že postup hráčů, kteří se ke hře dostali předčasně, bude v online prostředí vymazán. Hráči nepřijdou o své uložené pozice, ale dojde k restartování jejich postupu na serverech. Budou tak vymazány jejich objevené planety a tvorové. Všemu novému totiž můžete dát v No Man’s Sky jméno, když planetu nebo tvora objevíte jako první, ostatním hráčům se potom zobrazí právě jméno, které jste planetě nebo zvířeti dal právě vy.

Zároveň lidé z Hello Games vyzývají, abychom nekoukali na neoficiální videa, obsahují totiž spoilery. Všichni si máme dávat na tyhle materiály pozor, stejně tak nemáme věřit recenzím vydaným krátce po uvedení hry na trh. Ty totiž byly napsány při hraní prvotní verze hry bez důležitého patche, který bude dostupný 9. srpna a má opravit a vylepšit spoustu věcí z hratelnosti, aby zážitek z No Man’s Sky byl ještě lepší.

To je také důvod, proč Sony zatím nerozeslala kopie na recenze, jak u nás, tak v zahraničí se čeká na první patch (info). Recenzi No Man’s Sky si tak budete moci na Zingu přečíst až po vydání hry.

PS4 verze bude na disku PS4 vyžadovat 3,4 GB, ale první patch velikost ještě zvýší.

Připomeňme, že PC verze No Man’s Sky byla odložena, vyjde 12. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama