Předělávka Demon's Souls pokořena bez jediného zásahu hráče
Novinka Předělávka Demon's Souls pokořena bez jediného zásahu hráče

Předělávka Demon's Souls pokořena bez jediného zásahu hráče

Ondřej Partl

Ondřej Partl

7
Platformy PlayStation PlayStation 5

Hráči už se poctivě činí.

Reklama

Remake Demon's Souls od Bluepoint Games je venku už něco málo přes dva týdny, kdy si téměř všichni fanoušci "Souls" her chválí jeho kvality (naše recenze zde), tudíž převládá velká spokojenost a autoři úspěšně navázali například na skvělou předělávku legendárního Shadow of the Colossus.

Tento typ her posléze vybízí různé hráče k tomu, aby je dokončili za různých zajímavých podmínek, kdy třeba Dark Souls 3 bylo dohráno na kytaře od Guitar Hero.

A podobné zajímavé podmínky se pak budou zkoušet i u Demon's Souls, kdy se již jednomu streameru povedlo celou hru dohrát bez toho, aby ho nějaký nepřítel trefil.

Tento člověk má přezdívku The_Happy_Hob, přičemž se na podobné průchody specializuje a třeba původní Demon's Souls za takovýchto podmínek dohrál již několikrát.

Na video z jeho průchodu se můžete podívat na jeho Twitch kanále, kde taktéž naleznete i jinou jeho tvorbu. Samozřejmě ale upozorňujeme, že pokud jste hru ještě nehráli, není dobré se na to dívat kvůli spoilerům.

Hráči si zároveň ve hře začali všímat různých zajímavých detailů. Jedním z nich je zpozorování toho, že při obnově vašeho těla můžete na malinký moment zahlédnout, že se tělo znovu vytváří z kostí a svalů, což lépe můžete zachytit například ve fotografickém režimu.

Demon's Souls si můžete pro PlayStation 5 zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama