Předobjednejte si Battlefield Hardline a získejte kupón na 250 Kč
Novinka Předobjednejte si Battlefield Hardline a získejte kupón na 250 Kč

Předobjednejte si Battlefield Hardline a získejte kupón na 250 Kč

Redakce

Redakce

Zažijete napínavou singleplayerovou kampaň v kůži policisty, ukážete světu svůj um ve hře více hráčů a navíc od nás získáte slevový kupón na nákup herního příslušenství Mad Catz.

Reklama

Kampaně pro jednoho hráče u akčních stříleček jsou v poslední době vyčpělé a hodně krátké. Nepěknou situaci v herním průmyslu se snaží změnit tvůrci klaustrofobického hororu Dead Space ze studia Visceral Games, kteří pod taktovkou EA uvedou příští týden na trh Battlefield Hardline. First-person střílečku, kde se v singleplayeru vžijete do kůže mladého poldy Nicka Mendozy, jenž se vydává do soukromé bitvy napříč celou zemí s cílem pomstít se za zradu bývalým parťákům.

V Battlefield Hardline se můžete těšit na napínavou, dramatickou a hodně akční kampaň, stejně tak na zábavný multiplayer, kde celému světu můžete ukázat svůj um. Aby toho nebylo málo, tak za předobjednávku v našem obchodě GameExpres.cz od nás dostanete slevový kupón na nákup herního příslušenství Mad Catz v hodnotě 250 Kč.

Battlefield Hardline předobjednáte na PC za 1099 Kč (s českými titulky), PlayStation 4 a Xbox One za 1499 Kč a pro PS3 a Xbox 360 za 1399 Kč. Pokud patříte mezi fanoušky Battlefiledu, tak vám doporučujeme Deluxe edici zahrnující:

Battlepack Versatility (obsahuje útočnou pušku, unikátní skin na zbraně a XP Boost)Battlepack Precision (obsahuje přesnou útočnou pušku, unikátní skin na zbraně a XP boost)Battlepack Suppression (obsahuje útočnou pušku s velkým zásobníkem, unikátní skin na zbraně a XP boost)10 zlatých balíčků PLUS (každý týden se zpřístupní jeden balíček po dobu 10 týdnů)

Deluxe edici Battlefieldu Hardline koupíte na PlayStation 4 a Xbox One za 1699 Kč a na PS3 a Xbox 360 za 1499 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama