Představeno post-apokalyptické RPG Krater
Krater Novinka Představeno post-apokalyptické RPG Krater

Představeno post-apokalyptické RPG Krater

Michal Burian

Michal Burian

5

Švédské studio Fatshark oznámilo, že pracuje na novém singleplayerovém a multiplayerovém RPG titulu s názvem Krater <strong>+ první obrázky a video</strong>.

Reklama

RPG titul Krater bude zasazen do post-apokalyptického světa. Hra by měla kombinovat různé mechanismy, včetně soubojů spojující strategický boj jednotek (RTS) a RPG prvky podobné původním hrám ze série Fallout.

V post-apokalyptickém světě budou singleplayerové i multiplayerového mise, ve kterých si budete moci přizpůsobovat postavy a schopnosti. Chybět nebude ani crafting systém.

Co se příběhu týče, Krater se odehrává ve zdevastovaném světě po sérii jaderných útoků a biologických zbraní. Výkonné kinetické zbraně začaly ve vojenském prostoru Ares VI na povrchu země vytvářet masivní kráter. Ten odhalil oázy čisté vody a nekontaminované půdy. Hra se bude odehrávat především v okolí osady v "údolí Paradise".

Z dostupných obrázků lze zjistit, že jaderná katastrofa měla na lidi nepěkné následky. Vypadá to totiž, že je proměnila v jakési nestvůry, nebo jde o úplně nový druh?

Krater je v současné době ve vývoji pro PC. Fatshark připravuje první betatesty, do nichž se již nyní můžete přihlásit na oficiálních stránkách.

Fatshark bylo založeno v roce 2008 ve švédském Stockholmu. Vytvořili například hru Lead and Gold: Gangs of the Wild West či Bionic Commando Rearmed 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama