Přehled aprílových vtípků
Novinka Přehled aprílových vtípků

Přehled aprílových vtípků

Redakce

Redakce

36

Pac-Man v Google mapách, World of Tanks na Marsu, taneční DLC Army 3, socha koupajícího se Geralta ze Zaklínače 3, jednorožci v Battlefieldu 1, nový Doom na disketách a další vtípky.

Reklama

Stejně jako loni a předloni, i letos jsme si pro vás připravili kolekci aprílových vtípků z herního světa. Den srandiček a více či méně povedených vtipů sice letos vyšel na víkend, ale to neznamená, že ho velké vydavatelské společnosti, softwaroví giganti i nezávislí tvůrci opomenuli.

Bitvy ve World of Tanks se přesouvají na Mars

Společnost Wargaming si na apríla připravila speciální mód do konzolových verzích World of Tanks. Všichni hráči na konzolích PlayStation 4 a Xbox One se díky nové aktualizaci mohou přidat do bitvy na Marsu, která potrvá do 2. dubna. Jen pozor na nízkou gravitaci. Pokud chcete na Rudou planetu, vyberte si v garáži Lunar Chaffee.

Fanoušci World of Tanks a Dolpha Lundgrena mohou ocenit ještě plugin pro Google Chrome. Ten blokuje všechna hipsterská slova a nahrazuje je jinými.

Paní Pac-Manová na mapách Google

Mapy Googlu byly obohaceny o paní Pac-Manovou. Stačí zadat adresu a vybrat ulice, kde si chcete s paní Pac-Manovou hrát.

Budoucnost hraní v podání Nvidie

Výrobce grafických karet GeForce představil budoucnost hraní. Tím je GTX G-Assist. Jak název napovídá, jde o herního asistenta. Zařízení připojíte do USB u svého počítače a od té doby se umělá inteligence učí vše, co ve hře děláte. Když zrovna nebudete mít čas na hraní, můžete asistenta zapnout a on bude hrát za vás.

Mluvicí trpaslík a virtuální realita od Googlu

Nechcete se na zahradě nudit, chcete zařízení, které vám kdykoliv poradí? Přesně takový je mluvicí trpaslík od Googlu. Jen si na něj dejte pozor.

Další novinkou od Googlu je virtuální realita, která je přímo pohlcující.

Kavalerie v Battlefieldu 1 začne využívat jednorožce

Studio DICE hodlá rozšířit počet tvorů, na nichž mohou jezdit kavaleristé v Battlefieldu 1. Koně jsou moc obyčejná zvířata, a tak je doplní jednorožci.

Nový patch Gwent: The Witcher Card Game zásadně zlepšuje vyváženost hry

CD Projekt RED už má zjevně plné zuby toho, že si hráči stěžují, že je nějaká karta v samostatném gwintu příliš silná. Proto vydal nový patch, který snižuje hodnotu všech karet na nulu a navíc jim odebírá veškeré schopnosti. Teď by tedy měl být každý zápas dokonale vyvážený.

Kupte si sochu Geralta z Rivie ve vaně

CD Projekt RED ještě jednou. Fanoušci Zaklínače by měli zpozornět a připravit své peněženky, protože polské studio, resp. jeho oddělení Consumer Business Analysis a divize Revenue Net Growth (RNG), chystá další sochu Geralta z Rivie. Není to však ledajaká socha, tentokrát je Geralt nahý a ve vaně. Tenhle fascinující výtvor je v měřítku 1:10.

My Space Van od tvůrců Trine

Finské studio Frozenbyte představilo hru My Space Van, která se odehrává v roce 2995, v době, kdy je Finsko nejvýznamnější zemí ve vesmíru. Vžijete se do mladého a bezohledného řidiče dodávky ve vesmíru.

Nový Doom je k dostání na disketách

Doom, jeden z akčních hitů loňského roku, je konečně k dostání na klasických disketách. Hra zabírá pouhých 35 550 disket, takže nažhavte svou disketovou mechaniku. A neříkejte, že už ji dávno nemáte.

Café, pokračování Prey, vyjde už v roce 2032

Prey od Arkane Studios a Bethesdy ještě není na pultech obchodů, ale to tvůrcům nezabránilo oznámit pokračování. Hra s prostým názvem Café vyjde už 15. března 2032. Ústředním motivem budou očividně mimozemští mimicové, kteří se mění v hrnky od kafe.

Stromové šišky z Warframe jsou k dostání za 80 dolarů

Tvůrci Warframe ve svém obchodě začali prodávat limitované stromové šišky z Oroki lesů zde na Zemi (resp. ze zadního dvorku jednoho z vývojářů z kanadského Ontaria). Šiška vás vyjde na 79,99 amerických dolarů a měří 10 palců, je zbavena veškerého hmyzu a nečistot a dokonce je pozlacená. Každý kus doplňuje kód na in-game předmět, který si můžete vystavit ve svém plavidle ve Warframe.

Postal 2 nabízí obchod s mikrotransakcemi

Trend mikrotransakcí už využívají i tvůrci kontroverzní série Postal. V menu Postalu 2 nově najdete in-game obchod, v němž lze vaše skutečné peníze utrácet za velké množství kosmetických pitomostí. Vánoční oblečení, ženská verze hlavního hrdiny, zbroj pro psího společníka, balíček zlatých zbraní, to všechno a mnohem víc můžete pořídit za velmi skromné částky. Koupě veškerého obsahu vás pak vyjde na velmi střídmých 198,87 dolarů.

Zabugovaná postava z Assassin's Creed: Unity hvězdou Kingdom Come: Deliverance

Vzpomínáte na prvotní bugy Assassin's Creed: Unity, které vyústily v komickou skutečnost, že postavám chyběly celé hlavy kromě úst, očí a vlasů? Vývojáři z Warhorse Studios se rozhodli tuto chybu využít pro podobu hlavní postavy Kingdom Come: Deliverance. Neviditelná hlava je genderově a etnicky neutrální, takže se s ní každý snadno ztotožní. A o to jde přece především.

Harmonix oznamuje Guitar Hero Hero

Nová hra od Harmonixu bude simulátor, v němž budete mít prostý cíl: Stát se dobrým hráčem Guitar Hero. „Někteří hráči nebyli dobří ve skákání na želvy, a tak jim Nintendo dalo Maria. Někteří hráči nejsou dobří v hraní na kytaru, takže jsme vytvořili Guitar Hero. A někteří lidé nejsou dobří v hraní Guitar Hero, takže vytváříme Guitar Hero Hero,” řekl prezident a král Harmonixu Fred Guitarsman. Místo ovladače připomínajícího kytaru se tak ujmete postavy hráče, který hraje Guitar Hero.

Zatancujte si s DLC pro Armu 3

Bohemia Interactive chystá další DLC pro Armu 3. Přídavek s názvem SwitchMove se zaměří na snahu co nejpřesněji provést různé na sebe navazující tanečky a pohyby. Chudák kapitán Miller...

Blackhole vyjde v Oldschool edici na MS-DOS

Česká plošinovka Blackhole míří na další platformu. Technicky vzato. Studio Fiolasoft oznámilo vydání Oldschool Edition, díky níž si Blackhole zahrajete i s MS-DOS. Hra zabírá 2666 disket (což je nic oproti výše zmíněnému Doomovi) a zahrnuje novou kapitolu Auriel in the Shell nebo licencovanou minihru Trona.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama