Přehled aprílových vtípků z herního světa
Speciály Článek Přehled aprílových vtípků z herního světa

Přehled aprílových vtípků z herního světa

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Barevné Rainbow Six Siege, klíčenka se skutečnou konzolí PlayStation, spolupráce s Epicem, králíci ve For Honor, odpověď na Alexu od Amazonu a další.

Reklama

Jako každý rok, i ten letošní pro vás máme přehled aprílových vtípků z herního světa. Tentokrát jsme pro vás vybrali ty zajímavé - z našeho pohledu. Pokud se vám zdá, že by si některý vtípek zasloužil místo v článku, určitě nám ho napište do komentáře, ať se nad ním zasmějí i další čtenáři Zingu.

Netradiční klíčenka pro fanoušky PlayStation

Letos v prosinci PlayStation oslaví 25 let od vydání první konzole v Japonsku. Při té příležitosti si tamní pobočka pro fanoušky připravila netradiční klíčenky vhodné na klíče i mobilní telefony. Vtip je v tom, že na klíčence není jen nějaká miniatura hardwaru nebo logo, ale skutečná konzole, s reálnými rozměry a váhou. Chtěli byste takovou klíčenku? :-D

Corsair zkombinuje Steam, Uplay a Epic Launcher

Jste frustrováni z toho, že musíte mít ve svém počítači více launcherů pro spuštění svých her? Tak to se vám bude líbit řešení od výrobce hardwaru Corsair – nebo se vám líbit nebude! Tahle firma přichází s Corsair Game Launcher Launcherem, který kombinuje Steam, Uplay a Epic Launcher.

Wolfenstein: Youngblood pro AXTO VCS

Už víme, že Wolfenstein: Youngblood vyjde na PC, PS4, Xbox One a Switch. Tvůrci však dnes oznámili verzi pro další platformu, a to klasickou domácí konzoli AXTO VCS. Neznáte? Poznáte.

Králíci ve For Honor

Ubisoft z aprílového vtipu udělal speciální událost ve středověké akci For Honor. Od 31. března do 1. dubna 2019 vypustil na bitevní pole králíky ze série Rabbids. Králíci zaujmou místo nejslabších nepřátel ve hře, vyskytující se v online i offline bitvách. Tak pozor na ně!

DOOM Eternal ve stylu pořadu Boba Rosse

Může fungovat kombinace série DOOM a populárního televizního pořadu, v němž Bob Ross svého času učil Ameriku malovat? Může z toho být něco víc než jen šťastná malá nehoda? Může, jak dokazuje DOOM: Joy of Slaying, šance pro každého likvidátora démonů, aby v sobě odhalil pořádného umělce.

Zábavní park na motivy her Bohemia Interactive

Studio Bohemia Interactive na severu Čech začíná s výstavbou zábavního parku zvaného Bohemia Sandbox, jenž nabídne atrakce inspirované aktuálními tituly studia. DayZ World nabídne několik horských drah, včetně nejdelší horské dráhy na světě, trvající 5 hodin a končící na stejném místě, kde začíná. Na Ylands Island se návštěvníci dostanou jen s pomocí lodě, kterou si sami postaví, zatímco vstup na Vigor Kingdom je zdarma, pokud obětujete osobní věci, jež budou dále nabízeny ostatním. Arma Verse pak slibuje věrnou adaptaci modů na bázi Life nebo věž popírající gravitaci, která oslavuje tolik oblíbenou a povedenou fyziku kolizí v sérii Arma. V jednom odstavci je opravdu těžké shrnout všechno zajímavé, pokud tedy ovládáte angličtinu, račte se začíst do oficiálního oznámení, které je opravdu bohaté na různé narážky na různé projekty Bohemia Interactive, klidně i ty nejstarší, komunitu kolem studia nebo zákulisí vývoje.

Virtuální asistent R.O.N. od Nvidie

Seznamte se, tohle je R.O.N, virtuální asistent Nvidia, který je odpovědí na Alexu od Amazonu. Zařízení má hráče informovat o nejlepších výsledcích a má prý i další zajímavé funkce. Pokud vás tyhle vtípky baví, svou alternativu připravila i Square Enix, tentokrát pro příznivce Final Fantasy.

Mobilní verze Total War: Three Kingdoms pro Nokii 3310

Total War: Three Kingdoms od Creative Assembly vyjde v mobilní verzi. Oficiální stránka, která novou verzi představila, je stylizovaná v éře 90. let a připomíná dobu, kdy jsme všichni pařili hada na Nokii 3310. Právě na tomhle legendárním mobilu bude hra dostupná.

Nová hratelná postava v Devil May Cry 5

Tři hlavní postavy v Devil May Cry 5 nestačí, Capcom připravil dalšího hrdinu, za něhož by si jistě všichni hráči chtěli zahrát…

Control v režimu Technicolor

Novinka od tvůrců Maxe Payna a Alana Wakea se už v normální podobě může pyšnit zajímavým a neobvyklým vizuálním stylem. Ten však bledne s nově odhaleným režimem Technicolor, díky němuž bude střílení, poletování a vrhání předmětů s pomocí telekineze o poznání barvitější zážitek.

Barevné Rainbow Six Siege

V Rainbow Six Siege začala týdenní událost Rainbow is Magic, která promění tuhle taktickou kooperativní akci v něco zcela jiného. Vážně, tenhle event si můžete zahrát!

Oříšky Kingdom Come: Deliverance - když máte trochu hlad

Pokud hrajete Kingdom Come: Deliverance od studia Warhorse a máte stále trochu hlad podobně jako hlavní hrdina Jindřich, nově můžete najít řešení v tematických křupavých oříšcích.

Kenichi Sato jako hlavní postava nové hry od Platinum Games - Platinum Games odhalili novou hru, kde hrajete za postavu, kterou ztvárnil současný generální ředitel společnosti Kenichi Sato. Ovšem jeho podoba je dosti futuristická.

Resident Evil 2 se shání po zombících - Znáte nějakého zombíka? Capcom je právě hledá do Resident Evil 2.

Stránka PCGamingWiki.com navázala exkluzivní partnerství s Epic Games Store a bude nabízet podporu a průvodce pouze pro hry na této platformě. Aby se vyrovnali chybějícím funkcím v Epic Launcheru, rozhodli se odstranit různé služby ze svých stránek, včetně fóra, refundu, stížností, sdílení účtů, screenshotů, skupin, mod hostingu, třídění knihovny a jakékoli podpory Linuxu.

Na článku se podílel Martin Cvrček

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama