Přehled aprílových vtípků
Novinka Přehled aprílových vtípků

Přehled aprílových vtípků

Redakce

Redakce

17

Parfém Army 3, Kingdom Come pro SNES, rozmluvy s Klepnou v Zaklínači 3, Mount & Butter, nový umělecký směr Deus Ex, Guild Wars 2 v retro stylu, World of Warships v umyvadle s kachničkami, Worms na bojišti lásky a další vtípky.

Reklama

Stejně jako loni, i letos jsme si pro vás připravili souhrn aprílových vtípků z herního světa. Den srandiček, vtípků a nešvarů si zamilovali vydavatelské společnosti i samotní vývojáři her a fanoušci.

Voňte jako voják v Armě

Pro fanoušky Army 3 byl na Bohemia Interactive obchodu v prodeji exkluzivní parfém s podmanivou vůní boje. Nesmlouvavá kombinace květů s nádechem střelného prachu s čerstvými tóny dřeva, mechu a špíny. “Arma” Eau De Combat zvyšuje vaše šance na vítězství v zákopech svádění. Bohužel už je vyprodán. Ve videu, které láká na parfém, navíc nechybí malá ukázka pláže z mapy Tanoa z chystané expanze Apex.

Kingdom Come Deliverance pro SNES

České studio Warhorse si připravilo vtípek související s jejich připravovaným středověkým RPG titulem Kingdom Come Deliverance. Na sociálních sítích oznámili, že byli schopni na legendární konzoli SNES spustit svůj titul. Dokonce má perfektně fungovat ovladač s jejich bojovým systémem. Port se hlubí 16-bitovou grafikou a 60fps!

DLC vám dovolí mluvit s Klepnou v Zaklínači 3

CD Projekt RED vydal video, které se zaměřuje na věrnou Klepnu ze Zaklínače 3. Video poměrně překvapivě odhaluje, že všechny ty vtipné a kuriózní chyby a zvláštní pohyby Klepny vlastně nejsou bugy, ale featura. Původní, realistický design koně pro Zaklínače 3 byl totiž tak dobrý, že testerům jízda způsobovala nevolnosti. Tvůrci s tím něco museli udělat, a tak do hry implementovali bugy, které hráčům jasně ukážou, že jde stále jen o hru. Tvorba bugů Klepny si dokonce vyžádala vlastní motion capture. Nejspíš proto je výsledek tak povedený a z Klepny se tak stala hvězda.

V rámci chystaného datadisku O víně a krvi ale tvůrci chtějí víc. A tak připravují DLC, díky němuž budete moci s Klepnou mluvit. DLC vás vyjde na 4,99 amerických dolarů a za jeho předobjednávku dostanete samolepku s Klepnou. A kdybyste snad o tenhle úžasný přídavek neměli zájem (čemuž nevěříme), můžete vzít zavděk alespoň další maličkou ochutnávkou Toussaintu ke konci videa, pokud nás tedy nešálí zrak.

Datadisk O víně a krvi pro Zaklínače 3 byl přepracován a hrozí odklad

Zaklínač 3 ještě jednou a tentokrát neoficiálně. Česká fanstránka na Facebooku přišla s šokujícím únikem informací, v němž se dočteme, že očekávaná expanze O víně a krvi byla dost přepracována a očividně k horšímu. Hrozí i odklad na příští rok. Pokud chcete vědět víc, odkážeme vás přímo na původní text, který obsahuje i nový a neméně šokující screenshot. Pro Kristovy drahý rány, co to ten CD Projekt vyvádí?

Crossover Just Cause 3 a Farming Simulatoru 15

Farming Simulator 15 se letos v létě dočká bezplatného DLC, které do hry přidá traktor Stria Rustico z Just Cause 3. A protože traktor pochází z ostrova Medici, samozřejmě bude vylepšen o turbo. Součástí DLC je i skin, díky němuž bude farmář řídící traktor vypadat jako Rico Rodriguez, přičemž nechybí ani ikonický hák a wingsuit pro případ, že byste se s traktorem ocitli ve vzduchu. V roli Rica Rodrigueze se koneckonců něco takového může stát velmi snadno.

Deus Ex: Mankind Divided v růžové a bílé

Zcela nečekaně došlo k oznámení razantní změny uměleckého stylu Deus Ex: Mankind Divided. Zlatou a černou stylizaci tak střídá růžová a bílá, a to včetně modelů v řádně nízkém rozlišení, protože to prostě vypadá dobře. Aspoň podle uměleckého ředitele studia Eidos Montreal, jehož nadšení je poměrně nakažlivé.

Jak mohlo skončit Dragon Age: Inquisition?

BioWare demonstruje, jak mohl vypadat konec Dragon Age: Inquistion. Přesněji řečeno jak by mohl vypadat, kdyby se hra pojala jako akční film z 90. let.

Z Mount & Blade se stává Mount & Butter

Vývojáři z TaleWorlds Entertainment se na základě termínů, které nejčastěji používají fanoušci Mount & Blade, rozhodli razantně změnit směr oblíbené série, takže zapomeňte na středověké souboje a připravte se na nálož másla. Vývojáři se co nejvíc snaží, aby utloukli přesně ten typ mléčné hratelnosti, kterou hráči očekávají.

Na svém Twitteru se zatím ptali hráčů, jestli chtějí raději nesolené nebo trochu solené máslo a zakázali dovoz veškerého margarínu do Calradie. Jako by toho nebylo málo, uvalili daň na rhodocký olivový olej, takže vesničané teď musí denně dodávat tři kusy dobytka. Chudáci.

HTC kupuje Valve za 4,2 miliardy dolarů

Šok pro celý herní průmysl. Tak by se dalo nazvat ranní oznámení o odprodeji studia Valve společností HTC. Změn bude hodně, přičemž ty největší shrnula fanstránka ValveTime.net ve svém videu. Firma, která mění název z Valve na HTC US, se víc zaměří na projekty pro virtuální realitu, konkrétně pro headset HTC Vive, podpora Team Fortress 2 byla ukončena a HTC si podrží jen nejúspěšnější tituly, tedy Dotu 2 a Counter-Strike: Global Offensive. Prý ze zájmu HTC o podíl na progamingové scéně. Samozřejmě si podrží i Steam, nad nímž má rázem plnou kontrolu. Osud Half-Life 3 a Left 4 Dead 3 je však stále nejistý.

Prodej se dotknul i organizace Val... tedy HTC US. Náš pán a zachránce Gabe Newell končí a do koše míří také aktuální struktura Valve bez pořádného vedení. Úlohy generálního ředitele se zhostil bývalý PR manažer Doug Lombardi a k ruce mu je Joe Ludwig, známý díky pracem na projektech spojených s virtuální realitou.

Guild Wars 2 v retro stylu

V minulém roce se v Guild Wars 2 děly bláznivé věci, kdy postavy například tancovali. Letos se svět Guild Wars 2 proměnil do retro stylu s 8-bitovou grafikou. Nám spíše připomíná voxel. To ale nic nemění na tom, že si budete moci této nezvyklé podoby užívat dva týdny.

World of Warships v umyvadle s kachničkami

Pro hráče World of Warships si Wargaming připravil speciální mapu v umyvadle, kde budete proplouvat mezi spoustou gumových hraček. Zahrajete si?

World of Tanks na Měsíci

Ochuzeni nezůstali ani hráči World of Tanks. V této tankové bitvě začala válka o Měsíc. Moon Mayhem event je dostupný od 1. do 5. dubna pro všechny hráče WoT. Hodně štěstí.

Worms na bojišti lásky

Team17 představili Worms: Dating Revolution. V této hře pro PC, PS4, Xbox One, mobily a Virtual Boy (vychází 1. dubna 2017) nebudete bojovníkem, ale milencem. Na začátku hry si budete moci vytvořit vlastního červa (na výběr bude milion variant), který se vydá na dlouhé dobrodružství v 1080p při 60fps. Příběh má být větvený a rozmanitý a chybět nemá ani lokální a online multiplayer nebo cross-platform. Připraveni na válku o srdce vaší vysněné lásky?

Náročná a šílená výzva ve Warhammer: End Times

Fatshark si na apríla připravili oznámení nového a šíleně náročného režimu Death Wish. Při této obtížnosti se vše zdvojnásobí - armáda skavenů bude silnější a zapomenout máte na obrazovky s nápisem, že jste vyhráli nebo odměny v podobě kořisti.

Zahrajte si hru Big the Cat

Aprílový vtípek od Segy se povedl. Připravila hru Big the Cat, kterou si můžete zahrát ve svém prohlížeči. Konkrétně jde o Big's Big Fishing Adventure 3. Na začátku hry vás Sega upozorní, že byste měli hrát s retro ovladačem, ale klidně postačí klávesnice a myš.

Trendy styl v Minecraftu

Minecraft: The Minecraft 1.RV update přinesl do kostičkového světa věci a oblečení v trendy stylu. Líbil by se vám panáček s brýlemi, náramkem a dalšími trendy věcmi?

Shin Godzilla

Godzilla nebyla moc oblíbená hra, ale co kdyby to byla Shin Godzilla? Godzilla x Evangelion?!

Proton Pack od japonské Sony

První zařízení na světě, které dokáže odhalit a chytnout ducha!

World of Wartrains

Společnost Wargaming po World of Tanks, World of Warplanes a World of Warships chystá World of Wartrains, kde budete válčit v historických lokomotivách a možná přijdou na řadu i ty moderní. Limitovat vás budou akorát koleje.

Tvůrci Saints Row mění název studia

Studio Volition se rozhodlo změnit svůj název na Violation, protože fanoušci velmi často nedokážou název studia vyslovit správně. Tvůrci navíc ze stejného důvodu zvažují, že sérii Saints Row přejmenují na Saint's Row. Prý to tak bude lepší.

Bravely Default: Burning Crow

Ve vývoji nový díl.

Splatoon v ulicích

Japonské Nintendo chystá přenosný stánek s netradiční střílečkou Splatoon.

Hearthstone: The MMO

Blizzard oznámil svou novou epickou hru - Hearthstone: The MMO.

Nendrone bude chtít každý

Energetický drink od GeForce

Dodává vám potřebnou energii při hraní her.

ChocoGo od Square Enix pro Final Fantasy XIV

Nový patch pro World of Warcraft: Legion

Alan Wake a Max Payne hrají Quantum Break

Dobře, tohle možná není tak úplně aprílový vtip, ale stejně tuhle povedenou drobnost zahrneme. Jak může vypadat scénář, v němž si hraní Quantum Break užívají Max Payne a Alan Wake, tedy hrdinové starších her od Remedy?

Aprílové vtípky v tomto souhrnu pro vás posbírali Michal "Miky" Burian a Martin "Cvrnda" Cvrček.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama