Přehled aprílových vtípků z herního světa
Novinka Přehled aprílových vtípků z herního světa

Přehled aprílových vtípků z herního světa

Redakce

Redakce

20
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Jak se různé herní společnosti snažily napálit nebo pobavit své fanoušky?

Reklama

Pro nás je 1. duben spojen zejména s přechodem na nový design Zingu, ale řada lidí si s tímto datem spojuje spíše různé aprílové vtípky. Herní svět na ně byl vždy bohatý a nejinak je tomu i letos. Níže tedy najdete všechno, na co jsme v redakci během dne narazili. Upozorňujeme však, že ani zdaleka nejde o všechno, co se dnes objevilo. Spíše to berte jako výběr žertíků, na které jsme narazili, když jsme zrovna nemuseli řešit nový Zing, velikonoční záležitosti a další povinnosti. Samozřejmě tedy platí, že jestli jste narazili na další povedené fóry, neváhejte se o ně podělit v komentářích, ať je po přechodu na nový systém pořádně zatížíme.

Loot boxy a skiny koní v Kingdom Come: Deliverance

Studio Warhorse oznámilo patch 1.5 pro Kingdom Come: Deliverance, který do hry přidá loot boxy a skiny koní. Podle slov tvůrců mohou kosmetické věci obohatit a zlepšit zážitek z hraní, když se udělají pořádně. To dá přece rozum.

Black Mesa se skiny a battle royale módem

Na loot boxy dojde i v Black Mese. Remake prvního Half-Life tak obohatí krabice se skiny zbraní a obleků, které lze použít v singleplayeru i v multiplayeru. Loot boxy poslouží jako občasná odměna za vaše hraní a samozřejmě si nejprve musíte koupit klíč. Aby toho nebylo málo, Black Mesu rozšíří herní mód Last Freeman Standing ROYALE. V této obdobě battle royale režimu mohou hráči na stále se zmenšujícím prostoru bojovat o to, kdo bude poslední žijící Freeman.

Rocket League a obří klobouky

V Rocket League došlo k chybě, kvůli níž je většina klobouků a čepic obří. Některé z nich jsou dokonce vybaveny novými animacemi. Na důsledky této chyby se můžete podívat přímo ve hře.

V Jurassic World Evolution nebude chybět ani koza

Tvůrci Jurassic World Evolution nám chtěli představit další druh dinosaura, s nímž se ve hře setkáme, z důvodu chyby ale došlo na kozu. Jurský park bez koz by koneckonců nemohl fungovat. Nutno podotknout, že i když je představení téhle mečící potvory brané jako aprílový vtípek, s kozami jakožto potravou pro T-Rexe a snad i další masožravé druhy se ve hře opravdu setkáme.

The Vanishing of Ethan Carter v 8-bitové podobě

Z The Vanishing of Ethan Carter se stává 8bitová adventura. Má to však háček, jedná se o free-to-play projekt, což znamená, že většinu herních prvků budete muset dokoupit.

PlayStation

Asijská pobočka PlayStationu představila zajímavou deskovou hru, o kterou by byl jistě mezi fanoušky této značky velký zájem. To japonská Sony zase oznámila začátek rybářské sezóny PlayStationu. Přidáte se?

Enlisted: Cuisine Royale

Společnost Gaijin Entertainment oznámila Enlisted: Cuisine Royale, novou masivně multiplayerovou střílečku od vývojářů hry Enlisted. 30 hráčů za sekundu má vyrazit z různých částí mapy ve spodním prádle a bojovat proti sobě. Nejlepší z nejlepších se střetnou s využitím nejmodernějšího vybavení v podobě hrnců, pánví a dalšího kuchyňského nádobí.

Final Fantasy

Square Enix se zaměřili na Final Fantasy. Nejprve představili Magnai Fantasy, Final Fantasy XIV parodii, a poté zbrusu nové dobrodružství Final Fantasy: Brave Exvius.

Tělový polštář z Horizon: Zero Dawn

Tvůrci Horizon: Zero Dawn ze studia Guerrilla Games ukázali tělový polštář pro dokonalý komfort.

Přehled aprílových vtípků z herního světa

League of Legends: Máte někdo hlad?

V League of Legends začala roznáška pizzy. Máte hlad? Tak to si objednejte pizzu nebo jiné jídlo a získejte různé výhody.

Přehled aprílových vtípků z herního světa

Z Remedy se stává výrobce kávy

Studio Remedy nám v minulosti přineslo hry jako Max Payne, Alan Wake nebo Quantum Break. Po více než 20 letech vývoje her se však vedení studia rozhodlo k drastické změně. Z výrobce počítačových a konzolových her se tak stává výrobce kávy.

GeForce Academy of Gaming

Společnost Nvidia, která vyrábí grafické karty, představila GeForce Academy of Gaming, tedy speciální akademii, ve které se budou studenti učit být lepšími hráči, osobnostmi a vůdci.

Project Venom V2 z vás dostane maximum

Project Venom V2 pochází od společnosti Razer a má z každého hráče dostat maximální výkon za pomoci Nano-mechanických botů.

Potvrzení Watch Dogs 3?

Na Uplay se objevil příkazový řádek z Watch Dogs.

Přehled aprílových vtípků z herního světa

Quake Champions a pečení

Tvůrci Quake Champions vyslyšeli přání fanoušků a představili novou a vylepšenou řadu Easy Quake Ovens. Jestli se tedy věnujete pečení, trouba Quaka je přesně pro vás, přičemž ji schvaluje i šéfkuchař Orbb.

The Evil Within 2 s režimem z druhé osoby

Nedávno došlo na přidání pohledu z první osoby do hororu The Evil Within 2, a tak musí přirozeně následovat i podpora módu pohledu z druhé osoby. Vývojáři přitom slibují zcela revoluční pohled na vaše hraní.

Silent Thunder od tvůrců War Thunder

Už vás nebaví tanky a letadla? Gaijin Entertainment přichystal Silent Thunder s jadernými ponorkami. Součástí jsou ponorky z USA, Velké Británie a Ruska. Připraveni nabrat kurz? Pokud ano, navštivte oficiální stránky.

Grand Battle Royale mód ve World of Tanks

Konkurenční Wargaming na to šel od lesa. Už v předchozích dnech připravoval komunitu na nový mód. Tím je Grand Battle Royale, který si můžete ve World of Tanks zahrát na mapě 3x3 km.

„S Grand Battle Royale jsme vám chtěli přinést zábavné překvapení a přitom zůstat soustředěni na rozvoj jádra hry. Proto jsme pracovali přes čas, abychom vám mohli režim představit a nešli přes obvyklý optimalizační proces. Mějte to prosím na paměti a nepovažujte tuto verzi za konečnou a doladěnou,“ říkají tvůrci. Více zde.

Vive Pro z edice Pet

Máte domácího mazlíčka, kupříkladu psa? Tak právě pro něj je určen nový headset Vive Pro z edice Pet.

Přehled aprílových vtípků z herního světa

Článek připravili: Martin Cvrček a Michal Burian

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama