Přehled našich nejzajímavějších videorecenzí
Novinka Přehled našich nejzajímavějších videorecenzí

Přehled našich nejzajímavějších videorecenzí

Redakce

Redakce

11

Pro váš komfort přinášíme přehled všech videorecenzí přidaných za minulý týden! A že jsou to zaručené herní pecky, které se vyplatí nepřehlédnout - o tom není pochyb!

Reklama

Herní pořad Indian se na Zingu stará o videorecenze a další zajímavá videa, která naleznete běžně přímo zde na Zingu v Indian Extra. Pro vaše pohodlí nyní vybíráme ty nejlepší z nejlepších a doporučujeme je rozhodně zhlédnout! Vždyť, ne každý má čas na to všechno číst! Lepší je hru rovnou vidět!

Might & Magic: Heroes VI

Pokračování legendární tahové strategie se opět dostává ke slovu a je vidět, že tým Black Hole Entertainment zkrátka pokračovat v sérii Might and Magic umí.

Driver: San Francisco

Ne každý se odváží na silnice jako ostřílený agent, který projíždí veškeré křižovatky bez rozmyšlení. Ve hře Driver: San Francisco musíte navíc zajistit pěkně neposedného zločince. Ubisoft se vrací zpět k sérii Driver, aby přinesl rychlé závodění, nebezpečnou jízdu a mnoho dalšího.

RAGE

Studio id Software, autoři Doom a Quake série, se rozhodlo vytvořit novou značku. Tou se stala post-apokalyptická akce se závodními prvky RAGE. Úžasná grafika, kterou zajistí id Tech 5 technologie vás ohromí. Četné bitvy a dramatické závody nejsou rovněž vyjímkou.

Kirby's Epic Yarn

Plošinovka Kirby's Epic Yarn představuje úžasný pohled do animovaného světa. Vydáte se na zajímavou pouť, z které čiší kreativita a mohou ji hrát dva hráči v kooperaci. Primárně pro děti, pobaví se ovšem i dospělejší publikum.

Clash of Heroes

Předposlední tip je na speciální casual verzi Bejeweled hozenou do kabátku známého světa Might and Magic. Jednoduchý příběh a skvělá grafika vás dozajista odzbrojí!

Hard Reset

Poslední tip je věnován frenetické střílečce Hard Reset. Akční sci-fi RPG vás zavede do potemnělého světa budoucnosti, v němž většinu populace vyhladili roboti, přičemž odražení útoku na poslední lidské město je vaším primárním úkolem.

A to je pro dnešek vše! Sledujte sekci videí zde na Zing.cz a získejte tak video-recenze, reportáže, trailery a herní záběry jako vůbec jedni z prvních! Samozřejmě neuděláte chybu, když budete sledovat pod-stránky Indiana!

Nezapomeňte nám napsat, která z her se vám nejvíce líbí a proč! Vaše názory si rádi přečteme :)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama