Příběh Captaina Tsubasy a představení Demon Slayeru
Captain Tsubasa: Rise of New Champions Novinka Příběh Captaina Tsubasy a představení Demon Slayeru

Příběh Captaina Tsubasy a představení Demon Slayeru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Dále nás čeká Dragon Ball, SAO: Alicization Lycoris nebo SINoALICE a testování Gundamů.

Reklama

Captain Tsubasa: Rise of New Champions

Dnes začneme trailerem ke hře Captain Tsubasa: Rise of New Champions, ve kterém nám Bandai Namco představí nedávno oznámený příběhový režim Episode: New Hero, ve kterém prožijeme "skromných atletických začátků a drobných vítězství, směřujících v velkému finále". Ve zkratce se zde nadefinujete nového hrdinu a povedete svůj tým od výhry k výhře.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions vyjde pro PlayStation 4, Switch a pro PC (přes Steam) někdy v letošním roce.


Sword Art Online: Alicization Lycoris

Bandai Namco vypustilo pár nových informací a záběrů z hraní hry Sword Art Online: Alicization Lycoris. Díky tomu se dovíme trochu víc o plánu aktualizací, Sacred Arts a dalších věcech.

Ve hře tedy existuje osm typů Sacret Arts: Thermal, Aerial, Aqueous, Cryogenic, Metallic, Crystaline, Luminous a Umbral. Na rozdíl od jiných dovedností, lze Sacred Arts použít bez utrácení SP, když si pak zvýšíte úroveň jednotlivých elementů, odemknete si vyšší level Sacret Artů.

Novou zbraní ve hře bude Twin Edged Wings, kterou Renly používala pouze v původní manze a anime. Ve hře bude také exkluzivitou pro Renly a bude se s ní specializovat na útoky z velké vzdálenosti.

Příběhový a gameplay trailer

Co se týče znovuhratelnosti, plánuje Bandai Namco i po vydání dodávat do Sword Art Online: Alicization Lycoris další obsah. Ten se bude se bude skládat z bezplatné (měsíční raidy, denní úkoly, CUBE, a další) i placené části (Premium Pass, SAOCoiny a SAOShop).

Daily Questy se budou aktualizovat každý den a budou obsahovat takové věci jako porazte 10 nepřátel, shromážděte 5ks materiálu, aktivujte 10x Sword Skilly anebo proveďte 3 Link Attacky s XY.

CUBE vám umožňují získat různé předměty, včetně kostýmů, zbraní, doplňků nebo materiálu. Předměty v CUBE budou úplně náhodné a kostýmy a zbraně, nebudou mít vliv na skutečný výkon. Předměty získané z CUBE lze získat také pomocí CUBE ticketů nebo za herní měnu SAOCoiny. Za SAOCoiny ale nekoupíte CUBE tickety.

SAOCoiny jsou do hry implementovány proto, aby si hráči, kteří si titul pořídíli a nejsou schopni hrát každý den, mohli ušetřit čas. Pokud budete hrát každý den, můžete CUBE tickety získat plněním denních úkolů. Za předčasný nákup hry dostanete navíc také 200 SAOCoinů.

Raid questy budou implementovány prostřednictvím aktualizací. Kromě scénářů pro jednotlivé postavy, budou přidáni i noví bossové, provedeny úpravy ve vybalancování hry a další. Nové bossy půjde porazit samostatně offline nebo online ve skupině ostatními hráči.

Zakoupením Premium Passu získáte dva nové scénáře. Jen pro představu, tato přídavky obsahují asi 200 000 kanji znaků. Toto číslo navíc nezahrnuje dílčí epizody a jde asi o polovina objemu znaků scénáře hlavního příběhu hry. Deluxe edice hry bude Premium Pass rovnou obsahovat.

Sword Art Online: Alicization Lycoris má vyjít 21. května v Japonsku pro PlayStation 4, Xbox One a PC (přes Steam) a 22. května v Severní Americe a v Evropě.

Nový gameplay


SINoALICE

Mobilní fantasy RPG SINoALICE mne nadchlo již před nějakými 4 roky, kde o něm začaly informace šířit v Japonsku. Hry tam vyšla někdy v roce 2017 a 1. července se konečně dostane i na západ ve verzi pro iOS a Android. Titul měla původně vydat společnost Nexon Korea Corporation, ta ale převedla globální vydavatelská práva na původní vývojáře z Pokelabo.

SINoALICE nabídle klasické pohádky, které všichni známe, jen tak nějak převyprávěné do temné podoby a odehrávající se ve fantasy světě. Hra přímo nabídne několik pohádkových hrdinek (Alenka, Popelka, Mařenka, Kaguya, Červená Karkulka, Šípková Růženka a Sněhurka), které společně putují nebezpečnými zeměmi, bojují s nepřáteli a řeší hádanky, aby zachránily vypravěče, kteří jim tvoří na míru jejich vlastní příběhy.

Příběh Captaina Tsubasy a představení Demon Slayeru

V rámci přípravy na spuštění hry odstartuje Pokelabo 23. března globální sociální akci 100 Day Countdown, končící 1. července. Zájemci mohou na oficiálních sociálních účtech hry (Facebook, Instagram, Twitter) získat různé odměny, aktivovány po vydání.

Příběh hry SINoALICE pochází přímo z pera Yoko Tara, známého hlavně díky práci na sérii NieR a Drakengard. Hudbu má na svědomí Keiichi Okabe/MONACA (série NieR a Drakengard 3) a designu postav se ujal Jino.

V souvislosti s vydáním SINoALICE Pokelabo také oznámili spojení s dalšími tituly. Díky speciálnímu eventu ve hře NieR: Automata si budete moci zahrát nový scénář, který napsal Yoko Taro. A i NieR: Replicant nabídne postavy a samostatný scénář, připravený Yoko Tarem a související se hrou SINoALICE.

Představení hry

Přehled herních principů


Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - Hinokami Keppuutan

Aniplex konečně uvolnil debutový trailer k nedávno ohlášené PS4 hře Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - Hinokami Keppuutan. Tuto herní adaptaci anime a mangy má na svědomí CyberConnect2, který stojí třeba za sérií Naruto: Ultimate Ninja Storm a Dragon Ballem Z: Kakarot. Prozatím je vydání naplánováno pro Japonsko a to někdy v příštím roce.

Budete se snažit svou mrtvou rodinu a svou jedinou sestru Nezuko vrátit do normálního stavu poté, co byla přeměněna v démona.


Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Keppuu Kengeki Royale

Zároveň Aniplex vydal debutový trailer i k další nedávno oznámené hře pro iOS a Android ze série Demon Slayer. Titul s podtitulem Kimetsu no Yaiba - Keppuu Kengeki Royale je žánrově asymetrická survival akce pro více hráčů, ve které jste rozděleni do dvou skupin, na Demon Slayer Corps a démony. Zabijáci spolu musí spolupracovat a vyhladit démony, zatímco démoni musí naopak zničit Slayer Corps. Na mapě uvidíte Demon Huntery a Man-Eating Demony včetně skillů a technik a s jejich zbraněmi.


Dragon Ball FighterZ

Bandai Namco vydala nové screenshoty z připravovaného DLC pro Dragon Ball FighterZ v podobě Gokua (Ultra Instinct). Ten bude součástí FighterZ Passu 3 a do hry jej budete moci stáhnout někdy letos na jaře.

Dragon Ball FighterZ je nyní k dispozici pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC.


Dragon Ball Z: Kakarot

Dragon Ball Z: Kakarot rozšíří DLC A New Power Awakens - Part 1, bude rozšířen o Music Compilation Pack. A New Power Awakens – Part 1 obsahuje postavy a transformace z Dragon Ballu Super a díky tréningu s Whis si budete moci vyzkoušet Super Saiyan God transformaci a postavit se Beerovi v exkluzivní Boss Battle epizodě.

A New Power Awakens - část 1 bude k dispozici pouze prostřednictvím Season Passu někdy na jaře, nebo jej půjde zakoupit koncem tohoto roku společně s A New Power Awakens - Part 2.

Dragon Ball Z: Kakarot vyšel v Japonsku dnes 16. ledna pro PlayStation 4 a Xbox One a 17. ledna na obou konzolích a ve verzi pro PC v Severní Americe a Evropě. Koupit jej můžete v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpress.sk.


ATRI: My Dear Moments a Adabana Odd Tales

Aniplex.EXE vydá letos v červnu přes Steam dva vizuální romány, každý za cenu do 20 euro.

Jde o ATRI: My Dear Moments od vývojářů z Frontwingem a Makura, který se odehrává v blízké budoucnosti, kdy se nečekaně zvedla hladina oceánů a většina civilizace zústala pod vodou. tato doba se ale v jednom malém městečku, obklopeném nečekaně oceánem, stane "nezapomenutelným létem" projednoho chlapce a tajemnou robotickou dívku.

Za vývojem románu Adabana Odd Tales stojí Liar-soft. Toto studio vytvořilo zvláštní příběh "květin, které nikdy nekvetou". Hlavními hrdiny jsou Shirohime, dívka, která ztratila paměť, a tajemný chlapec Kurofude. Společně v zemi Adabana, v říši ilustrovaných knih, postupně prochází klasickými japonskými pohádkami.


Mobile Suit Gundam Extreme VS. Maxiboost ON

Mobile Suit Gundam Extreme VS. Maxiboost ON vyjde celosvětově pro PlayStation 4 již 30. července. Bandai Namco navíc k první várce fyzických kopií a první nákupy digitálních verzí budou obsahovat kód ke stažení bonusového gundamu Mobile Suit Gundam Barbatos Lupus Rex.

Od 25. dubna od 15:00 PT (od 23:00 našeho času) do 26. dubna do 6:00 PT (od 14:00 našeho času) bude probíhat zátěžový test. Registrace bude spuštěna v Severní Americe, Evropě a Japonsku 10. dubna. Vybraní účastníci budou informováni 17. dubna a možnost předběžného stažení bude k dispozici ve stejný den. Zátěžový test nabídne celkem 183 mobilních gundamů, které můžete vyzkouše na 36 arénách a ve třech režimech Player Match, Casual Match a Free Battle.

Zdroj: Bandai Namco, Pokelabo, Aniplex, Aniplex.EXE

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama