Příběh Diabla 3 rozdělen na čtyři části
Diablo 3 Novinka Příběh Diabla 3 rozdělen na čtyři části

Příběh Diabla 3 rozdělen na čtyři části

Michal Burian

Michal Burian

7

V hlubinách internetu jsme nalezli dosud neznámé podrobnosti o třetím Diablu.

Reklama

Aktualizace: Vše je prý jinak, více v této novince.

Špatný žert nebo senzační odhalení jedné z neočekávanějších her vůbec? To prozatím nevíme, jisté je, že se tyto informace objevily na zahraničních diskuzních fórech a pocházejí od bývalého zaměstnance Blizzardu. Ten byl vyhozen poté, co opakovaně kritizoval hru, což Blizzard nemá rád.

Pokud se opravdu jedná o skutečné informace a vy patříte mezi fanoušky Diabla III, tak raději následující řádky přeskočte a vraťte se zpět na hlavní stránku Zingu.

Příběh Diabla 3 začíná v den, kdy chce druhý Archandělem Tyrael zničit svět. Vzhledem k této skutečnosti již neexistuje hranice mezi světem smrtelníků a peklem. Azmodan úspěšně vzkřísil Diabla a Summon pomocí meteoru vytvořil dostatek energie pro portál, který přepraví masivní pekelné armády do světa smrtelníků.

Diablo III je rozděleno na čtyři části: první část se odehrává v Tristram a jeho okolí. Následně se dostanete na poušť a do Bastion's Keep, pevnost barbarů. Čtvrtá část začíná dopadem meteoritu a my se podíváme do samotného pekla. Hra končí ve chvíli, kdy se protagonista obětuje, aby zjevně oddělit svět smrtelníků a peklo. Můžete být ale v klidu, Diablo nezemřel, pouze je uvězněn v pekle.

Další informace má ex-zaměstnanec Blizzardu zveřejnit co nevidět. Tak zůstaňte s námi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama