Přiblíženy novinky v Civilization VI: Rise & Fall
Novinka Přiblíženy novinky v Civilization VI: Rise & Fall

Přiblíženy novinky v Civilization VI: Rise & Fall

Michal Burian

Michal Burian

3

Temné časy, systém loajality, guvernéři a volání o pomoc při nouzové situaci.

Reklama

Po představení nových frakcí se konečně vývojáři rozpovídali o nových herních funkcích, které na hráče čekají v tahové strategii Civilization VI po zakoupení chystané expanze Rise & Fall.

Mezi nové funkce patří temné časy, systém loajality, guvernéři a volání o pomoc při nouzové situaci. Temné časy jsou protějškem zlatých časů, které jsou v sérii Civilization už nějaký ten pátek. V Rise and Fall ale zažijete časy temna. Na ty byste si měli dát velký pozor. Pokud vaše skóre Era nebude dostatečné, můžete vstoupit do temnoty, která sníží štěstí vašich poddaných a může způsobit, že se lidé ve vašich městech vzbouří. Když to necháte zajít moc daleko, klidně o takové město přijdete. Dobrou zprávou je, že po temných časech lze mnohem snadněji dosáhnout zlatého času.

Nový systém loajality zase ovlivní hranice vaší civilizace a produkci zdrojů. Nízká loajalita může způsobit vzporu v některých městech, což povede k nezávislosti města. Loajality ale zlepší nový typ jednotky. Jde o již zmíněné guvernéry, kteří přinášejí další bonusy.

Na závěr jsem si nechal volání o pomoc při nouzové situaci. Pakliže dojde k útoku na město nebo stát, případně k jadernému útoku, můžete využít nouzového volání. To vyzve ostatní civilizace, aby se spojily a čelily společně nepříteli.

Rise & Fall, které vyjde již 8. února na PC, kromě výše zmíněného přináší do Civilization VI osm nových národů a devět nových vůdců. Představena byla Gruzie, indiánská kmen Krí, Indie, Mongolsko, Nizozemsko a Korea. Více zde.

Zdroj: GameSpot.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama