Prison Architect nabízí správu dámské věznice
Prison Architect Novinka Prison Architect nabízí správu dámské věznice

Prison Architect nabízí správu dámské věznice

Michal Burian

Michal Burian

3

Speciální cely pro matky s malými dětmi nebo školky.

Reklama

Prison Architect je velmi povedená budovatelská strategie, kde si postavíte vlastní věznici a celou dobu se o ni staráte. Postupně ji zdokonalujete, přidáváte nové věznice, najímáte si lepší personál a celkově se staráte o své vězně, aby byli v klidu a hlavně poslouchali. V recenzi Honza neváhal a udělil hře krásných 9/10, především za komplexní, ale svým způsobem jednoduchou a parádní hratelnost, která vás zabaví na dlouhé hodiny. Pokud jste titulu neodolali a koupili jste si ho, tak se dočkal v pořadí druhé aktualizace.

Ta přidává bezplatně do hry zejména možnost dámských věznic. Ženy mají různé vlastnosti, charakteristiku, slabosti a návyky. Jinými slovy se mají od mužů ve vězení lišit svými potřebami a také chováním. Některé ženy dokonce jsou matkami a mají malé děti. Mají tak právo se o své ratolesti během pobytu ve vašem vězení starat. To vyžaduje několik nových zařízení - často se nazývají “MBUs (Mother and Baby Units - cela pro matku a dítě)”. Tam je kromě postele také dětská postýlka a sprcha.

Další novinkou je škola. V té matky tráví většinu svého času se svými dětmi. Budova vyžaduje postýlky a herní podložky pro děti. Ve školce se budou matky stravovat, takže musíte přidat stůl, lavice atd. Jídlo pro školku se bude vařit ve vaší kuchyni.

Krom těchto věcí aktualizace obsahuje ještě nové věci pro modifikace, nové překlady (dánština, holandština nebo maďarština) a opravuje také všelijaké chyby.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama