Project Cars 2 využije PS4 Pro a Scorpio
Project Cars 2 Novinka Project Cars 2 využije PS4 Pro a Scorpio

Project Cars 2 využije PS4 Pro a Scorpio

Michal Burian

Michal Burian

4

V Slightly Mad Studios navíc chtějí, aby hra byla kompatibilní s PlayStation VR.

Reklama

Následující měsíce budou z pohledu fanoušků závodních her hodně zajímavé. Chystá se Project Cars 2, Gran Turismo Sport, Forza Motorsport 7, DiRT 4 a také nové Need for Speed. Dnes jsme se dozvěděli nové informace o Project Cars 2.

Kreativní ředitel Andy Tudor ze Slightly Mad Studios prozradil nové detaily v rozhovoru pro magazín RedBull. Tudor nejprve potvrdil, že v týmu chtějí využít výkon navíc, který nabízí konzole PlayStation 4 Pro a Project Scorpio (pracovní název) od Microsoftu. Kreativní ředitel bohužel nechtěl být konkrétní, akorát řekl, že na těchto konzolích bude mít hra nějaká vylepšení. Očekáváme plynulejší hratelnost a nějaké ty grafické efekty navíc.

Sdílnější nebyl ani v případě virtuální reality PlayStation VR. Potvrdil, že v týmu tvrdě pracují na tom, aby Project Cars 2 byl na tomto headsetu pro PS4 hratelný. V současné době si ale nejsou jisti, že PS VR verze vyjde. Chtějí totiž dosáhnout určitých standardů bez výrazných kompromisů. To se týká určitých fps, grafiky a samozřejmě hratelnosti. Potřebují dosáhnout určité rovnováhy.

Závěrem rozhovoru Tudor potvrdil, že Project Cars 2 zahrne dynamickou denní dobu, počasí a sezónní akce. Ve studiu mají rozsáhlý plán eventů, které budou postupně zveřejňovat.

Project Cars 2 vyjde na podzim letošního roku (pravděpodobně v září) na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama