Project CARS vyjde pro next-gen, PC a Steam OS
Project CARS Novinka Project CARS vyjde pro next-gen, PC a Steam OS

Project CARS vyjde pro next-gen, PC a Steam OS

Michal Burian

Michal Burian

28

Ambiciózní závody od Slightly Mad Studios vtrhnou na trh na podzim příštího roku, avšak už ne pro PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama

Slightly Mad Studios oznámilo, že ambiciózní závody Project CARS vyjdou nově až na podzim příštího roku pro PC, PlayStation 4, Xbox One, Steam OS a Wii U. Původně přitom měla hra být k dispozici ve verzích i pro stávající generaci konzolí ve druhém čtvrtletí 2014.

Vývojáři si dali za cíl nabídnout hráčům jedinečný titul, který se stane novým standardem pro virtuální závodění. Na next-gen konzolích podle svých slov budou moci předvést nové měřítko pro grafické zpracování a technickou sílu.

Project CARS si budou moci zahrát také majitelé Steam OS od Valve, což je pochopitelné, když PC verze má využívat všech výhod Steamu, včetně multiplayeru a sociálních funkcí.

"Project CARS tlačíme na samotnou hranici, ať už jde o grafiku našich vozů a tratí, změnu počasí a denní doby nebo samotnou hratelnost. Tyto nové výkonné platformy nám umožní bez kompromisů vytvořit naší vizi," nechal se slyšet Ian Bell, šéf Slightly Mad Studios.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama