Project Cars znovu odložen
Project CARS Novinka Project Cars znovu odložen

Project Cars znovu odložen

Michal Burian

Michal Burian

58

Tentokrát o měsíc <strong>+ video zameřené na kariéru</strong>.

Reklama

Před měsícem nás šéf Slightly Mad Studios ujišťoval, že odklad z 20. března na 2. dubna se pozitivně projeví na výsledné kvalitě Project Cars. Netrvalo dlouho a je tu další posunutí, tentokrát na blíže nespecifikovaný květen 2015. Původně přitom Project Cars měl být ve finální podobě již v listopadu 2014.

Podle vývojářů je Project Cars z 99,9 procent hotov. Proč byla tedy hra znovu odložena? Tvůrčí celek z britského studia řeší "malé problémy a chyby, které bylo složité předvídat".

Ian Bell hovoří o tom, že jsou naprosto oddáni, aby v polovině května vydali průkopnickou hru, od které fanoušci očekávají, že bude vypilovaná již v den vydání.

Project Cars dorazí ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. O něco později bude následovat Wii U.

Předobjednejte si Project Cars v našem obchodě GameExpres.cz a podpořte Zing.cz - PC verze za 849 Kč, konzolové PlayStation 4 a Xbox One za 1499 Kč. Navíc získáte zdarma bonusové rozšíření Modified Car Pack.

Zaostřeno na kariéru

Vytvoříte si svého jezdce, kterému dáte jméno a číslo vozu, abyste si následně zvolili, v jaké závodní kategorii začnete psát svůj příběh. Podepíšete kontrakt a už vám nic nebrání v tom začít závodit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama