"Project M" je nová hra autorů Subnauticy
Subnautica Novinka "Project M" je nová hra autorů Subnauticy

"Project M" je nová hra autorů Subnauticy

Ondřej Partl

Ondřej Partl

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Tentokrát nabídnou titul zcela jiného žánru.

Reklama

Společnost Krafton v minulém roce oznámila, že rozšiřuje své portfolio vývojářských studií o nový kousek, kterým není nic menšího než tvůrci výborné survival záležitosti Subnautica - Unknown Worlds Entertainment.

Už v té době jsme pak zjistili, že vývojáři pracují na novém projektu, s nímž tentokrát zamíří do zcela odlišného žánru. Nicméně jsme prozatím nevěděli žádné další detaily. Avšak to se nedávno změnilo, za což může zpráva o výdělcích Kraftonu z minulého roku.

V nich totiž stojí, že tento nový titul nese kódové označení "Project M". A zároveň s tím jsme zjistili, že se tentokrát bude jednat o "unikátní tahovou strategii zasazenou do sci-fi světa". Takže opravdu velký krok do nových vod.

Nicméně tyto vody nejspíše nebudou zase tak neznámé, kdy se podle nedávného inzerátu dá odvodit, že se hra bude odehrávat v univerzu Subnauticy, což ve skutečnosti nezní vůbec špatně.

Těšit se následně můžeme už v tomto roce, kdy projekt dorazí do předběžného přístupu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama