První gameplay trailer nového Hitmana
Novinka První gameplay trailer nového Hitmana

První gameplay trailer nového Hitmana

Jan Kalný

Jan Kalný

42

V několikaminutovém traileru nás Diana provede celou hrou. Představí nejdůležitější aspekty hry a novinky. Vítejte ve světě zabíjení. <strong>Doplněno o podrobnější detaily.</strong>

Reklama

Nový Hitman byl oznámen už na E3 Sony a v předchozí novince jsme vám přinesli několik zajímavých detailů o samotné hře. Jako třeba to, že nabídne větší prostředí, ale také to, že bude rozdělená na „epizody“ s příměsí early access systému.

Square Enix na své konferenci přineslo nový gameplay trailer, ve kterém nás známá postava Diana provede hrou. Ukáže nám nové věci a popíše o co vlastně jde. Všechno vám řekne již zmíněný trailer. Opravdu to stojí za to. Pokud ale dáte přednost textu, tak čtěte dál.

Tvůrci hodně propagují to, že některé konktrakty se budou objevovat jen na například 48 hodin, a máte jen jediný pokus. Pokud cíl uteče, nebo zemře, je to definitivní. Prostě bude pryč – už navždy. Něco takového se samozřejmě týká kontraktů, které dostanete. Příběhové mise jsou věc druhá.

Jako Agent 47 se vydáváme hledat vlivné lidi, kteří pracují ve špionážní organizaci IAGO - to jsou ti zlí. Snaží se dosáhnout jediného - odhalit tajné agenty v hlavních městech Evropy. Tím by končila ta příběhová část.

Série Hitman jako taková je známá hlavně díky své otevřenosti. Máte misi, máte cíl - zabijte ho. Je na vás jak, je na vás čím, je na vás kdy. Prostě to musíte udělat. A přesně to samé se bude dít i v novém díle. Nedílnou součástí takové hry jsou i převleky. Díky některým získáte přístup do nových oblastí. Ale mějte se na pozoru, protože můžete potkat například strážného, který vás prokoukne, zatímco jiní ne.

Ve hře budete mít spoustu možností jak svůj cíl zabít. Můžete ho před davem rozstřílet nebo mu vrazit kudlu do břicha, případně ho můžete například i otrávit.

Za plnění misí určitým herním stylem si budete odemykat nové vybavení. Zbraně, převleky, počáteční pozici (nejspíš si budete moci vybrat více míst, kde chcete misi začít).

Po vydání hry se budou objevovat nové lokace a navštívíme tak spoustu míst po celém světě. Stejně tak se budou objevovat nové a nové kontrakty. Do hry se také vrací Contracts Mode, ve kterém můžete vytvořit vlastní kontrakty, sdílet je a nebo hrát výtvory ostatních. Mimo to se také vrátí systém savů, nikoli checkpointů jak tomu bylo v případě posledního Absolution.

Pro úplnost jenom dodáme, že Hitman vyjde už 8. prosince na PC, PS4 a Xbox One s tím, že PS4 verze bude mít betu o týden dříve a bude mít šestici exkluzivních kontraktů. Vítejte ve světě vražd.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama