První gameplay záběry z Homefront: The Revolution
Homefront: The Revolution Novinka První gameplay záběry z Homefront: The Revolution

První gameplay záběry z Homefront: The Revolution

Michal Burian

Michal Burian

12

<strong>Aktualizováno</strong>. Crytek ukázal svou novou first-person střílečku Homefront, konkrétně dva úseky přibližující atmosféru vzdorující Philadelphie a stealth postup.

Reklama

GameSpot si do svého “stanu“ na E3 v Los Angeles pozval designéra Cryteku Fasahata Salima, aby ukázal nové gameplay záběry z připravované first-person akce Homefront: The Revolution, která se oproti prvnímu dílu bude odehrávat v okupované Philadelphii. Nečekejte žádnou zběsilou střílečku, nový Homefront je spíše stealth akcí, kde byste své kroky měli promyslet.

Okupovaná Philadelphia je rozdělena na tři zóny. Zelená zóna je bohatá, žijí zde Korejci, zatímco žlutá zóna je domovem utlačovaných Američanů a červená zóna je nestabilní, plná krveprolití. Vy v kůži člena odboje se budete snažit porazit armádu Koreje, která obsadila celé Spojené státy a nahání hrůzu.

Nebude to ale nic jednoduché, spolehnout se budete muset na obyčejné zbraně a vyrobené předměty, zatímco nepřítel disponuje mnohem lepší technologií i mnohonásobně větší silou. Naštěstí na to nebudete sami, pomáhat vám budou další členové z řad odboje. Video níže předvádí chytrý útok na obsazenou policejní stanici. Do budovy buď můžete vtrhnout jako rambo nebo zvolit stealth postup. Designér si vybral tichý postup, kdy si pomocí mobilního telefonu obhlídne situaci, především bezpečnostní kamery a pomocí symbolů na zdi zjistí, kde se nachází sklad zbraní. Následuje tiché eliminování strážného a rozbití kamery cihlou.

Na postup už se podívejte sami. Je to velmi zajímavé, zejména, když Fasahata Salima použije autíčko na dálkové ovládání s připevněnou bombou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama