První Syberia je zdarma ke stažení z GOG.com
Syberia Novinka První Syberia je zdarma ke stažení z GOG.com

První Syberia je zdarma ke stažení z GOG.com

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Když si ji přidáte do své knihovny do zítřejších 19:00, jako vždy vám hra již zůstane.

Reklama

Syberia, první díl populární série adventur, je aktuálně zdarma ke stažení z internetového obchodu GOG.com. Každý zájemce si tak může bezplatně zahrát počátek příběhu Kate Walkerové, který začíná ve vesnici Valadilène.

Pro získání hry je třeba mít účet na GOG.com. Jakmile se přihlásíte nebo zaregistrujete, stačí zamířit na hlavní stránku GOGu a kliknout na banner v horní části stránky, na němž září logo hry, tvář Kate a tlačítko GET FOR FREE. Po kliknutí na něj se vám hra přidá do knihovny, odkud ji můžete kdykoliv stáhnout i s bonusy v podobě soundtracku, avatarů a artworků.

Čas na přidání Syberie do vaší GOG knihovny máte do 11. listopadu, konkrétně do 19:00 našeho času. Když hru aktivujete, zůstane vám v knihovně už napořád. Není tedy nutné ji hned stahovat, přidání do knihovny stačí. Jestli akci prošvihnete, bude Syberia opět placená.

Není to přitom tak dávno, co byl na Originu zdarma ke stažení druhý díl. S trochou trpělivosti si tak můžete bez utracení jediné koruny postupně zahrát téměř celou sérii. S tím, že by byla v dohledné době někde zdarma i Syberia 3, bych však raději nepočítal, protože jde o poměrně nový titul.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama