Původní StarCraft ke stažení zdarma i s expanzí
StarCraft Novinka Původní StarCraft ke stažení zdarma i s expanzí

Původní StarCraft ke stažení zdarma i s expanzí

Michal Burian

Michal Burian

9

Po necelém měsíci testování vyšla finální verze.

Reklama

Z oficiálních stránek Blizzardu lze stáhnout zdarma plnou verzi originálního prvního dílu StarCraftu společně s expanzí Brood War. Hra navíc obsahuje patch 1.18, který obohacuje hru o nové věci, včetně módu Observer nebo automatického ukládání záznamu bitvy. Samozřejmostí je řada vylepšení a oprav chyb.

Blizzard sice nabídl StarCraft ke stažení již koncem března, ovšem v té době šlo o takzvanou Public Test Realm verzi. Od dnešního dne je finální a podporuje operační systémy Windows 7, 8.1 i Windows 10.

StarCraft vyšel v roce 1998, o rok později následovalo rozšíření Brood War. Důležité je, že během tohoto léta dorazí remaster prvního StarCraftu v HD verzi pro PC a Mac, včetně Brood War. Grafika se dočká vylepšení, společně s ní bude titul podporovat rozlišení 4K ultra, zatímco zvuky zůstanou zachovány originálu, akorát dojde k jejich menší modernizaci. Po grafické stránce se mají posunout jednotky, budovy a prostředí. Důležitou novinkou je rovněž matchmaking pro multiplayer a samozřejmě integrace s aplikací Blizzard (dříve Battle.net).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama