Původní StarCraft pro všechny zdarma
StarCraft Novinka Původní StarCraft pro všechny zdarma

Původní StarCraft pro všechny zdarma

Michal Burian

Michal Burian

6

Legendární real-time strategie si rozumí s Windows 7, 8.1 i Windows 10.

Reklama

Společnost Blizzard aktualizovala původní StarCraft a od dnešního dne umožnila, že si tuhle legendární real-time strategii může stáhnout každý zdarma. Díky updatu si první StarCraft rozumí s Windows 7, 8.1 i Windows 10.

Jedná se o PTR (Public Test Realm) verzi, což znamená, že někteří hráči mohou zaznamenat menší zdržení v multiplayeru, v závislosti na geografickém umístění. Server se nachází v Kalifornii. Stejně tak se mohou objevit problémy související s firewallem.

Blizzard upozorňuje, že v současné době ve hře nefungují mapy využívající EUD paměť. Mac verze dorazí o něco později.

Připomeňme, že koncem minulého týdne byl oznámen remaster prvního StarCraftu. HD verze dorazí během letošního léta na PC a Mac a kromě prvního dílu v HD verzi bude obsahovat také expanzi Brood War. Grafika se dočká vylepšení, společně s ní bude titul podporovat rozlišení 4K ultra, zatímco zvuky zůstanou zachovány originálu, akorát dojde k jejich menší modernizaci. Po grafické stránce se mají posunout jednotky, budovy a prostředí. Důležitou novinkou je rovněž matchmaking pro multiplayer a samozřejmě integrace s aplikací Blizzard (dříve Battle.net).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama