Raiders of the Broken Planet od tvůrců Castlevanie nabídnou čtyři kampaně
Raiders of the Broken Planet Novinka Raiders of the Broken Planet od tvůrců Castlevanie nabídnou čtyři kampaně

Raiders of the Broken Planet od tvůrců Castlevanie nabídnou čtyři kampaně

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Budou vycházet postupně během letošního roku. Navíc se můžete přihlásit do uzavřené bety.

Reklama

Studio MercurySteam, které je zodpovědné za sérii Castlevania: Lord of Shadows, po dlouhé odmlce přiblížilo svou novou hru, sci-fi střílečku Raiders of the Broken Planet. Hra, která vyjde ještě letos pro PC, PS4 a Xbox One, nabídne jakýsi mix kooperativního a kompetitivního online multiplayeru, i když ji bude možné hrát i o samotě.

Raiders of the Broken Planet sestávají z celkem čtyř kampaní, které budou vycházet během roku 2017. Základ tvoří kampaň Alien Myths, na kterou naváže Wardog Fury, Hades Betrayal a Council Apocalypse. Svým způsobem by se tedy dalo mluvit o epizodické hře, i když je třeba podotknout, že každá kampaň nabídne paralerní děj a všechny bude možné hrát v libovolném pořadí. Očividně tedy nenabídnou souvislý příběh, zato ale nabídnou nové mise, postavy a další obsah.

Jestli vás hra zaujala, můžete se na webu tvůrců přihlásit do uzavřené bety. Testování proběhne ve vlnách a první z nich potrvá od 13. do 14. května. Testování bude k dispozici na všech třech platformách a umožní vyzkoušet asymetrickou kooperativní hratelnost. Tu přibližuje i nově zveřejněný trailer. Tvůrci se chlubí možností přidat se k Raiderům a užívat si kooperativní hru, zároveň se ale můžete postavit proti nim. V takovém případě vám budou k ruce spolubojovníci ovládaní umělou inteligencí.

Screenshoty

Plakáty jednotlivých kampaní

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama