Rainbow Six Siege nebude mít respawn
Novinka Rainbow Six Siege nebude mít respawn

Rainbow Six Siege nebude mít respawn

Jan Kalný

Jan Kalný

11

Behind the Wall nás pozve do zákulisí vývoje taktické multiplayerové hry Rainbow Six Siege. V první části se dozvíme něco málo o absenci respawnu ve hře.

Reklama

Před několik dny jsme vás informovali, že Ubisoft zmobilizoval svoje jednotky, aby nám pravidelně každý týden přinášeli novinky ohledně vývoje Rainbow Six Siege a rozhodnutích, která učinili. První blog se zaměřuje na jeden život, který ve hře máte. Pokud vás tedy zajímá, proč se vývojáři rozhodli pro něco takového a co za tím stojí, stačí oficiální blog navštívit.

„Prostředí bylo pozorně prohlédnuto, východy zváženy a rozkazy perfektně rozdány, aby všechno klaplo a záchrana rukojmích byla úspěšná. Dveře byly rozraženy a vy slyšíte jen "tango down!" skrz vysílačku. V rychlosti a z nadšení slepě vtrhnete dovnitř a prásk! Je po vás. Stačila jedna chyba, aby vás nepřítel okamžitě sundal. Jestli vám to zní povědomě, pravděpodobně jste hráli původní Rainbow Six z roku 1998,” dočteme se v oficiálním blogu ONE LIFE.

„Když ve hře není respawn, vaše reflexy nejsou to jediné, na čem záleží, abyste zůstali naživu. Spolupráce, znalost mapy, plánování, adaptace, komunikace jsou také důležité. Narovinu - hra je díky tomu vážně stresová... Místo toho, aby každej seděl opřenej a kecal o blbostech, všichni jsou teď napnutí a velmi pozorně sledují hru.”

Takové rozhodnutí určitě vyvolá u několika hráčů menší rozruch, pro pravé taktiky jde ale o radostnou zprávu. Příštího blogu se dočkáme následující týden a zaměří se na záchranu rukojmích a dynamičnost hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama