Rambo se chystá dobýt herní trh
Novinka Rambo se chystá dobýt herní trh

Rambo se chystá dobýt herní trh

Michal Maliarov

Michal Maliarov

19

Jako blesk z čistého nebe se internetem šíří informace, že studio Reef Entertainment chystá hru na motivy legendárního Ramba.

Reklama

Titul se očekává v roce 2012 na PC, PS3 a Xbox360 a jeho hlavním lákadlem by měla být drsná a krvavá atmosféra, kterou si ve filmových předlohách oblíbila spousta diváků. Studio totiž dohodlo spolupráci s filmovou společnosti SudioCanal, která jim dovoluje vyvíjet tituly na motivy filmového Ramba.

„Jsem velkým fanouškem filmů Slye a když jsme měli možnost ukořistit videoherní práva na sérii Rambo, museli jsme po nich skočit oběma rukama,“ řekl šéf studia Peter Rezon. „Díky úspěchu posledního filmu série a komunitě nastartované oldschoolovým filmem Expendables (Postradatelní) jsme měli pocit, že je právě teď vhodný čas pro vývoj herního Ramba.“

Poslední film se opravdu povedl a my bychom i uvítali podobnou řezničinu na našich strojích. Hlavně, aby se to uchopilo za správnou stranu mačety. Pro úplnost dodejme, že má studio za sebou např. tituly Sniper Elite nebo Rogue Trooper, které se rozhodně ve své době řadily k nadprůměru. O průběhu vývoje vás budeme informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama