Randy Pitchford promluvil o svém názoru na next-gen
Novinka Randy Pitchford promluvil o svém názoru na next-gen

Randy Pitchford promluvil o svém názoru na next-gen

Martin Pritula

Martin Pritula

32
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Dle něj jde o doposud největší skok v konzolovém hardwaru.

Reklama

Vydání nadcházející generace konzolí je doslova za rohem, a tak se postupně k oběma konzolím vyjadřují mnohé osobnosti. V rozhovoru pro Gamespot se nedávno vyjádřil i CEO studia Gearbox Software Randy Pitchford.

Podle něj pocítí všichni hráči, kteří přejdou na novou generaci konzolí vůbec největší technologický skok.

Těším se, až všichni hráči pocítí ten rozdíl, je to naprosto neuvěřitelné. Technologický skok, který nové generace konzolí představuje je vůbec největší, jaký jsem kdy viděl. A to beru v potaz i přechod z 2D do 3D. Změní to způsob, jakým si budeme schopni hraní užít. Tento skok bude ale těžké naplno prezentovat na launch titulech, vždycky to tak bylo.

Jsem nadšen z toho, co bude moct nabídnout Borderlands 3 na PS5 a Xbox Series X . Vylepšili jsme rozlišení a framerate na 4K a 60 FPS a přidali jsme split screen pro čtyři hráče - takže v podstatě vykreslujeme čtyři hry na jedné konzoli.

Tato slova jsou samozřejmě opravdu silná a bude otázkou, zda se Randyho predikce potvrdí. Co se týče čistého výkonnostního skoku, tak se, minimálně co do procentuálního navýšení mezigeneračně snižuje, a tam tam jsou doby, kdy nová generace konzolí nabídla mnohonásobné navýšení výkonu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama