Ráno proběhne údržba PSN
Novinka Ráno proběhne údržba PSN

Ráno proběhne údržba PSN

Michal Burian

Michal Burian

Sony naplánovala další vlnu rutinní údržby své sítě PlayStation Network.

Reklama

Zítra ráno proběhne další plánovaná údržba služby PlayStation Network. Sony ji naplánovala na devátou hodinu ranní. Pokud vše půjde podle plánu, tak údržba skončí v deset hodin našeho času.

Na stránce Sony píše, že jde o rutinní údržbu a zlepšení PlayStation Network. Údržba se dotkne systémů PS4, PS Vita a PS3.

„Všichni, kdo již mají účet, se i během provádění této údržby mohou přihlásit ke svému profilu PlayStation Network, hrát hry a používat většinu aplikací. Během této údržby nebudete mít přístup ke PlayStation Video, PlayStation Store a Account Management. Omlouváme se za případné potíže. Abyste mohli během údržby pokračovat v hraní her a využívání služeb třetích osob, doporučujeme vám před zahájením údržby aktivovat PS4 jako vaši primární konzoli.“

V souvislosti s PlayStation 4 se hodí připomenout blížící se aktualizaci systému verze 5.0. Beta novinek začne na začátku srpna. Pokud si chcete update vyzkoušet v předstihu, přihlaste se zde. V současné době bohužel neznáme podrobnosti o aktualizaci, ale při registraci se Sony ptá, zda využíváte PS Now. Pravděpodobně se tak 5.0 bude týkat i této streamovací služby.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama