Reboot System Shocku by mohl vyjít i na PS4
System Shock Novinka Reboot System Shocku by mohl vyjít i na PS4

Reboot System Shocku by mohl vyjít i na PS4

Michal Burian

Michal Burian

7

Uvnitř informace a video s porovnáním restartu s originálem.

Reklama

Restart střílečky System Shock má téměř zajištěnou podporou na Kickstarteru, kde přes 10 tisíc lidí přispělo celkovou částkou 661 tisíc amerických dolarů, vývojáři požadují 900 tisíc. Nightdive Studios zatím oznámilo PC a Xbox One verze, ale nebrání se ani konzoli PlayStation 4. Autoři dokonce začali vyjednávat se Sony. Jsme si více než jisti, že System Shock dorazí na PS4. Vedení studia jistě nebude chtít vynechat nejprodávanější konzoli současné generace.

Zároveň generální ředitel Stephen Kick poděkoval všem podporovatelům, v týmu jsou nadšeni z pozitivní odezvy na alfa demoverzi, stejně tak na počet hráčů, který neváhal a přispěl na vývoj.

Tenhle System Shock měl být původně remasterem prvního dílu. Tvůrci ale naplánovali tolik změn, že se nakonec rozhodli pro restart, kde využijí prostředí a příběh z jedničky. Opět se tak podíváme do vesmírné stanice Citadel, kde si máme užít lepší grafiku a hudbu společně s mechanismy, chytřejší umělou inteligencí nepřátel, hádankami nebo moderním uživatelským rozhraním. Chybět nebudou ani zcela nové skladby od skladatele Jonathana Perose nebo dabing Terri Brosiu, která opět namluví Shodan.

Jak se tedy hra liší do originálu? To vám ukáže tohle video:

Pokud se vybere požadovaných 900 tisíc dolarů, budou schopni vytvořit moderní inventář, moderní ovládání, nové hádanky, výběr obtížnosti a vylepšený level Faithful. Když se vybere 1,7 milionů dolarů, tak nepřátelé budou moci přijít o končetiny, přibydou další hádanky, budete mít na výběr více zbraní a typů munice společně s moderními zbraněmi, RPG progres, Hardcore mód bez respawnu a Ironman. V Ironman režimu budete mít pouze jednu uloženou pozici, pokud zemřete, začnete od začátku.

Chcete si System Shock vyzkoušet? Stáhněte si PC demo prostřednictvím Steamu, GOG nebo Humble Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama