Red Faction: Guerrilla na konzole za 248 Kč
Red Faction: Guerrilla Novinka Red Faction: Guerrilla na konzole za 248 Kč

Red Faction: Guerrilla na konzole za 248 Kč

Michal Burian

Michal Burian

4

PlayStation 3 a Xbox 360 verze Red Faction: Guerrilla si u nás můžete od tohoto týdne koupit za pouhých 248 Kč.

Reklama

V našem obchodě Xzone.cz pro vás máme další prázdninovou slevu. Pokud patříte mezi příznivce akčních demoličních stříleček a vlastníte konzoli PS3 nebo Xbox 360, tak byste rozhodně neměli minout slevu u Red Faction: Guerrilla, kde zmíněné verze můžete zakoupit za pouhých 248 Kč.

Akční sleva platí jen v týdnu od 1.8. do 7.8. nebo do vyprodání zásob.

Co je Red Faction: Guerrilla?

Proces teraformace na Marsu se posunul o značný kus dále a na planetě je již vytvořena kyslíková atmosféra. Skafandry tedy potřebovat již nebudete, ale pevné nervy a celé dobrodružství ano.

Red Faction: Guerrilla se objevuje ve třetím pokračování a nutno uznat, že s velkými změnami v základním konceptu hry. Již nejde o FPS střílečku, kdy se pohybujete v úzkém koridoru a jinam uhnout nejde. Tentokrát se celá hra nese v duchu známého Grand Theft Auto. Hráč se ocitá uprostřed otevřené války mezi Guerrillou a Earth Defense Force, která probíhá na většině teraformovaného povrchu, kde je celé prostředí zcela zničitelné. Váš úkol je vždy jasný, ale jak se k jeho cíli probojujete a jak Vám to bude dlouho trvat, záleží opravdu jen na Vás. Třeba se můžete zastavit na kopečkách rudého písku a zničit nějakou tu vojenskou kolonu nebo se vrhnout na záchranné akce v hustě zalidněných městských oblastech. Čím více toho budete provádět, tím více se zviditelníte u lidí a získáte jejich úctu i respekt. Sem tam se někdo k Vám přidá a vypomůže i s těžkými úkoly. Zábava na několik desítek hodin je zaručena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama