Redfall Novinka Redfall od studia Arkane obdrželo přesné datum vydání

Redfall od studia Arkane obdrželo přesné datum vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Podívejte se na novou ukázku.

Reklama

Vývojáři ze studia Arkane Austin dle očekávání na akci Xbox and Bethesda Developer_Direct zveřejnili další informace o své připravované akci Redfall. Výše v náhledu si můžete prohlédnout nový trailer, ve kterém autoři lákají na otevřený svět plný upírů, kterým se můžete postavit osamoceně nebo až ve čtyřčlenné kooperaci.

Dále došlo k odhalení speciálního balíčku s názvem Vampire Hinter Pack, který nabídne několik speciálních zbraní a skinů. Tento obsah bude k dispozici majitelům předobjednávek, které byly dnes spuštěny.

Další bonusový obsah nabídne speciální Bite Back edice, která bude stát rovných 100 eur. Za základní verzi hry byste dle údajů na Steamu měli zaplatit 70 eur. Po vzoru ostatních her pod hlavičkou Microsoftu si ale titul již v den vydání užijí rovněž předplatitelé služby Xbox/PC Game Pass.

Na závěr ukázky jsme se dozvěděli přesné datum vydání, které bylo stanoveno na 2. května, kdy Redfall vyjde na PC (Steam) a Xbox Series X/S. Kromě výše přiloženého traileru se můžete níže podívat na záznam celé prezentace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama