Režisér Hellboye bude dělat hry s velkou společností
Novinka Režisér Hellboye bude dělat hry s velkou společností

Režisér Hellboye bude dělat hry s velkou společností

Michal Burian

Michal Burian

1

Guillermo del Toro, režisér filmů Hellboy, Blade 2, Princ bez království či Stroj času, prozradil, že se mu splnit další velký sen. Po slávě ve filmové branži se pouští do dělání her a stojí za ním prý jedna velká společnost.

Reklama

Guillermo del Toro se již dříve nechal slyšet, že by se rád podílel na tvorbě videoher a teď se mu to konečně povede. Podle jeho slov se nejedná o jednu hru, nýbrž o více, o kterých se snad brzy dozvíme více informací.

"V příštích několika týdnem oznámíme smlouvu s jednou velkou společností. Budeme dělat hry, které budou po technické i příběhové stránce velmi zajímavé. Nebudeme se na tom pouze podílet, my je budeme dělat. Řekl bych vám víc, ale pak bych si říkal o kulku mezi oči od vydavatele," ukončil rozhovor Guillermo del Toro.

Jedná se o opravdu zajímavé informace. Pan režisér mluvil o velké společnosti, což by se mělo týkat nanejvýš Electronic Arts, Activisionu či Ubisoftu. S EA již v minulosti spolupracoval Steven Spielberg a přineslo to ovoce - Boom Blox pro Nintendo Wii.

Podle zahraničních serverů má del Toro zájem vytvořit hru ze světa Hobbit, podílel se nějakou dobu na předprodukční fázi filmu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama