Ridge Racer Vita odhaluje plány s DLC
Ridge Racer Novinka Ridge Racer Vita odhaluje plány s DLC

Ridge Racer Vita odhaluje plány s DLC

Michal Maliarov

Michal Maliarov

4

Handheldová odnož akčních závodů Ridge Racer plánuje týdenní DLC balíčky.

Reklama

Možná jste nebyli moc příjemně překvapeni, když jste zjistili, že se PSV verze titulu Ridge Racer dostane na trh jen s hrstkou okruhů a vozů. Podle všeho to má ale Namco Bandai pořádně vychytané, jelikož nyní odhalují své cíle s měsíčními updaty.

Japonský plátek Famitsu ohlásil data vydání i ceny chystaných DLC, tedy alespoň prvních z nich. Startujeme 22.prosince letošního roku s bezplatným hudebním balíčkem, který do hry přidá klasické skladby z předchozích dílů série. Stejných balíčků bychom se měli dočkat i v lednu a únoru.

První placené DLC dorazí 23.února roku 2012, kde bude nejméně jeden nový vůz za cenu 60 Kč a jedna trať za necelých 100 Kč. Famitsu také slibuje další balíčky s kombinací vozů a tratí. Objeví se v březnu (tři vozy, dvě tratě) a v dubnu a květnu (čtyři vozy, tři tratě). Ceny odhaleny nebyly.

Chybět by ale neměly i kompletní balíčky se vším všudy. Jedno takové DLC, které v sobě bude zahrnovat veškerý dodatečný obsah až do května, se začne prodávat 16.února za cenu 390 Kč.

Veškeré ceny zatím byly uvedeny v jenech, takže se čeká na oficiální americké a evropské. Nemělo by to trvat dlouho. I když, PlayStation Vita vyjde v Evropě a Severní Americe až 22. února, stejně tak Ridge Racer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama