Rising Storm 2: Vietnam v novém traileru
Rising Storm 2: Vietnam Novinka Rising Storm 2: Vietnam v novém traileru

Rising Storm 2: Vietnam v novém traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

28

Čerstvá nálož války a rock'n'rollu z právě probíhající akce PC Gamer Weekender.

Reklama

V Londýně právě probíhá akce PC Gamer Weekender, kterou někteří tvůrci PC her využívají pro prezentaci svých titulů. Mezi ty tvůrce patří i TripWire Interactive, kteří přinesli na tuto akci nejen materiály související s Killing Floor 2, ale i s Rising Stormem 2.

Zatím se můžeme podívat na nový trailer, který ukazuje mnohem víc než ten, který se objevil na loňské E3. Grafika možná nikoho ze židle nezvedne, ale jinak hra dělá dojem, že by se z ní vážně mohl vyklubat důstojný nástupce Red Orchestry a Rising Stormu, který navíc uspokojí i ty, kteří baží po střílečkách z vietnamské války. Kupříkladu chování zbraní zatím vypadá velmi dobře. Už v minulosti jsme se mohli podívat na menší ukázku Type56, granátometu M79 a staré dobré M16.

Je ale třeba mít na paměti, že jde o trailer z alfa verze, takže řada věcí se ještě může změnit.

A pokud vám válka ve Vietnamu nevoní a raději byste trochu vzdálenější minulost, třeba středověk, počkejte si na zítřek. Zítřejší program londýnské akce zahrnuje prezentaci nového gameplay z Mount & Blade 2: Bannerlord.

Na tomto místě byla původně nahrávka ze streamu akce PC Gamer Weekender, která sloužila jako provizorní řešení do doby, než trailer vyjde oificiální cestou. Po oficiálním zveřejnění došlo k odstranění nahrávky a úpravě předposledního odstavce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama