Rocket League pro Switch v launch traileru
Rocket League Novinka Rocket League pro Switch v launch traileru

Rocket League pro Switch v launch traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Populární multiplayerová hra se objeví na konzoli od Nintenda 14. listopadu. Ten den dojde i na nový obsah spojený s Batmobilem.

Reklama

Rocket League, populární multiplayerový kříženec fotbalové a závodní hry, si 14. listopadu najde cestu na další platformu, konkrétně na Switch. Proto tu v určitém předstihu máme launch trailer, který na vydání hry na konzoli od Nintenda láká.

Trailer shrnuje, co vás na Switchi vlastně čeká. Kromě veškerého herního obsahu, který je k dispozici i na ostatních platformách, jde třeba o podporu všech režimů Switche, lokální multiplayer nebo možnost hrát s uživateli PC a Xboxu One. Nechybí ani exkluzivní auta a předměty inspirované produkty Nintenda.

Tvůrci si nicméně připravili i něco nového pro hráče na ostatních platformách, konkrétně pro majitele Batmobilu, který je jedním z placených vozidel. Všichni, kteří si Batmobil vydaný v březnu roku 2016 teprve pořídí nebo kteří ho již vlastní, budou mít od 14. listopadu k dispozici novou animaci exploze při gólu.

Ukázku této novinky najdete na oficiálním webu. Vývojáři nicméně zdůrazňují, že bude k dispozici jen při hraní s Batmobilem. V případě ostatních vozidel tedy tuto animaci nebudete moci využívat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama