Rocket League už nebude vyžadovat předplatné PlayStation Plus a Nintendo Switch Online
Rocket League Novinka Rocket League už nebude vyžadovat předplatné PlayStation Plus a Nintendo Switch Online

Rocket League už nebude vyžadovat předplatné PlayStation Plus a Nintendo Switch Online

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 5

Změny přichází s přechodem na free-to-play model.

Reklama

Oblíbená multiplayerová hra, kde pomocí řízení aut hrají hráči fotbal, se chystá k příjemným změnám, a to k přechodu na free-to-play model. S další důležitou změnou přišlo vývojářské studio Psyonix, které zdůraznilo, že k hraní Rocket League na PlayStationu 4 a na Nintendu Switch už nebudete potřebovat předplatitelské služby pro hraní online. V případě PlayStationu je to tedy PlayStation Plus, a u Nintenda zase Nintendo Switch Online.

Na svém blogu přidali Psyonix příspěvek, kde nastínili další změny, týkající se přechodu Rocket League na free-to-play model. Upravený má být výukový program, který nově umístí nováčky rovnou do hřiště, kde jim bude představen základní HUD a rozložení tlačítek. Noví hráči budou mít rovněž přístup ke svým výzvám, které jim odemknou předměty, jenž byly zahrnuty do základní verze Rocket League. Dále také přichází změny ohledně ranked systému.

Samotná aktualizace hry Rocket League je naplánovaná na polovinu září, přičemž přechod k free-to-play přijde krátce poté.

Nejedná se ovšem o první hru, u které Sony a Nintendo nevyžaduje předplatné pro online hraní. Výjimky tyto dvě společnosti udělaly v případě her Fortnite a Warframe, zatímco Microsoft stále požaduje předplatné Xbox Live Gold pro hraní multiplayeru, a to i v případě free-to-play her.

O přechodu hry Rocket League na free-to-play, oznámilo studio Psyonix už červnu. Studio zároveň potvrdilo, že v případě PC verze odchází Rocket League ze Steamu na Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama