RPG Maker Fes, kde si vytvoříte vlastní hru, vyjde letos i u nás
Novinka RPG Maker Fes, kde si vytvoříte vlastní hru, vyjde letos i u nás

RPG Maker Fes, kde si vytvoříte vlastní hru, vyjde letos i u nás

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

NIS America hodlá vydat tvorbu RPG her na 3DS i v zámoří.

Reklama

Během víkendu pořádala vydavatelská společnost NIS America speciální tiskovou konferenci ohledně plánů na letošní rok. Jednou z příjemných novinek je vydání hry RPG Maker Fes pro 3DS v Severní Americe a v Evropě ještě letos v létě. K mání má být titul v krabičce i digitálně, podporovat má anglický, francouzský, italský, německý a španělský jazyk.

Na stránkách on-line obchodu NIS America se bude nabízet i limitovaná edice, ve které najdete kromě kopie hry i 36 stránkový art book v měkké vazbě, jednodiskový soundtrack a sběratelský box.

Tato hra, RPG Maker Fes, vyšla poprvé v Japonsku 24. listopadu 2016 a umožňuje hráčům vytvářet své vlastní RPG hry pomocí nepřeberného množství předpřipravených sad a sdílet je následně s ostatními hráči. Jako doprovod bude vydána také free aplikace RPG Maker Fes Player. Stáhnout půjde pouze prostřednictvím Nintendo eShopu, ale ta vám dovolí pouze stahovat a prohlížet si výtvory ostatních uživatelů, kteří vlastní placenou verzi RPG Maker Fes.

Jste tedy připraveni stát se herními vývojáři? RPG Maker Fes vám dovolí vytvořit si svou vlastní RPG hru bez nutnosti znalostí programování. Titul obsahuje jednoduché, ale funkční nástroje a tak vám stačí pouze nápad a fantazie. Můžete si přizpůsobit postavy, příběhy, boj a mnoho dalších věcí a stát se dalším velkým vývojářem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama