RPG MeiQ: Labyrinth of Death vychází v polovině září
Novinka RPG MeiQ: Labyrinth of Death vychází v polovině září

RPG MeiQ: Labyrinth of Death vychází v polovině září

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Podívat se můžete na první anglický trailer a screenshoty ze hry.

Reklama

Vydavatelská společnost Idea Factory International si pro nás připravila příjemné překvapení v podobě oznámení termínu vydání first-person dungeon RPG MeiQ: Labyrinth of Death na západě. Původně jsme se měli hry na PS Vitě dočkat až někdy koncem roku, ale nové datum připadlo na 16. září (13. září v Severní Americe) a sehnat půjde jak digitálně, tak v krabičce.

Toto first-person dungeon RPG vám nabídne turn-based boje s těžkými nepřáteli a spoustu puzzlů. Vaše skupinka bude čítat tři členy, spárované se třemi různými a hlavně přizpůsobitelnými Guardiany.

Nejprve přestal foukat vítr, poté zmizeli z oblohy ptáci a nakonec zapadlo slunce a už nikdy nevyšlo. Na svět padla nikdy nekončící temnota, ale důvod byl rychle nalezen. Všechna vesmírná tělesa přestala rotovat, ale lidé tento příběh znali z legend. Před stovkami let totiž jejich svět dopadl úplně stejně, ale tehdy se našel legendární mág, kterému se podařilo dát vše do pořádku a celý svět restartovat.

V tomto neradostném období shromáždili stařešinové všechny schopné mladé Machina mágy z celého světa a poslali je do legendárního města Machina City, Southern Cross. Opět je nutné restartovat celý svět a skoncovat s věčnou nocí. To je taky vaše poslání a váš osud.

Spolu s obřími mechanickými strážci, jejichž jednotlivé části můžete různě přizpůsobit tak, aby vyhovovaly vašemu bojovému stylu a obstáli před mnoha nepřáteli, využívající jednotlivé elementy, se vydáte do bludiště ve čtyřech věžích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama