RPG Technomancer od Spiders se ukáže na E3
Technomancer Novinka RPG Technomancer od Spiders se ukáže na E3

RPG Technomancer od Spiders se ukáže na E3

Jan Kalný

Jan Kalný

1

Tajemné RPG, které naváže na Mars: War Logs, by se mělo ukázat na letošní E3. Podívejte na <strong>nové obrázky</strong>.

Reklama

Možná vám uniklo, že studio Spiders, které stojí například za Bound by Flame (recenze zde) a především Mars: War Logs (recenze), pracuje na novém RPG pojmanovaném The Technomancer. V něm budeme hrát za bojovníka ovládajícího kybernetické magické schopnosti.

Technomancer se odehrává ve stejném světě jako Mars: War Logs, ovšem s odlišným příběhem a svým vlastním hrdinou. Lze říci, že jde o spin-off, který bude větší než původní hra. Hráči se vžijí do mladého technomanta v řadách Blahobytu (v angličtině Abundance) právě ve chvíli, kdy kdy odhalil tajemství o původu svého řádu - totiž že technomagické schopnosti vznikly mutací, která se datuje zřejmě do doby prvních kolonistů ze Země. Kdo hrál první hru, tak ví, že mutanti strádají, lidé se k nim chovají jako ke zvířatům a vyhánějí je. Kdyby toto tajemství vyšlo najevo, přivodilo by to technomantům velké problémy (thx farflame).

Pokud vás tento projekt zaujal, určitě nastražte uši. Hra totiž bude předvedena na letošní E3. Během čekání se můžete alespoň podívat na nové obrázky. Datu vydání hry zatím stanoveno není, dočkáme se jí ale příští rok pro PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama