Sci-fi MMO od Carbine se rýsuje
Novinka Sci-fi MMO od Carbine se rýsuje

Sci-fi MMO od Carbine se rýsuje

Michal Maliarov

Michal Maliarov

3

Studio Carbine odhaluje první obrázek ke svému chystanému fantasy/sci-fi MMO. A k tomu pár čerstvých detailů.

Reklama

Samotná hra ještě nemá oficiální název. Ví se, že bude vydána pod pokličkou NCsoftu a pořádně se představí na GamesComu příští týden. Již teď se ale začínají objevovat první informace a především premiérový obrázek z blogu uměleckého ředitele Matta Mocarskiho, který hru popisuje jako „future fantasy“.

Umělecký styl hry byl ve velké míře ovlivněn americko-evropskými komiksy a americko-japonskou animací a těžit by měl především z velmi propracovaných postav a bohatého prostředí. K celkovému vzezření titulu přispěly i takové animované filmy, jako Atlantis, The Secret of Nimh či Princess Mononoke.

„Víme, že je naše hra pro dospělé, a proto studujeme seriály jako Naruto a Full Metal Alchemist, abychom pochopili, jak vybalancovaly unikátní vizuální styl s příběhem, který je jak humorný, tak dramatický,“ řekl Mocarski.

Tým se také podíval na Hellboye, Battle Chasers či Tank Girl, což jsou díla, jež pro změnu ovlivnila rovnováhu mezi technologií a fantasy spektrem. Hra totiž bude obsahovat jak prvky sci-fi, tak fantasy.

Studio v posledních týdnech zvýšilo pozornost ve vývoji a interní testování už započalo. Pro více informací si budeme muset počkat na brzkou výstavu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama