SEASON: A letter to the future se odkládá
Novinka SEASON: A letter to the future se odkládá

SEASON: A letter to the future se odkládá

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Atmosferická adventura dorazí v první čtvrtině příštího roku.

Reklama

Vývojáři z montrealského týmu Scanvengers Studio oznámili odklad chystané hry SEASON: A letter to the future. Zatímco původně jsme se měli adventury dočkat letos na podzim, teď cílí na první čtvrtinu roku 2023. Autoři podle svých slov zkrátka potřebují více času, aby hru doladili podle svých představ, a to bez narušení pohody v týmu.

Vývojáři ve svém vyjádření děkují fanouškům za vášeň i trpělivost. „Vidět vaše fan arty, číst o vašich dobrodružstvích na discordu a sledovat vaše reakce na trailer nás hřeje u srdce. Děkujeme za podporu,“ píší.

SEASON: A letter to the future je atmosferická adventura, ve které se vydáme na road trip. Naším dopravním prostředkem bude jízdní kolo. Máme se poprvé vydat mimo domov, abychom sesbírali vzpomínky dřív, než všechno zmizí v důsledku záhadné katastrofy. Podle autorů budeme především odhalovat a dokumentovat svět kolem sebe.

Scavenger Studio vzniklo v roce 2015 a debutovalo před dvěma lety relativně kladně hodnocenou free-to-play battle royale akcí Darwin Project. Se SEASON: A letter to the future se tedy autoři žánrově výrazně odchylují. Hra zamíří na PC, PS4 a PS5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama