Šéfdesigner Blizzardu Rob Pardo opouští svůj tým
Novinka Šéfdesigner Blizzardu Rob Pardo opouští svůj tým

Šéfdesigner Blizzardu Rob Pardo opouští svůj tým

Jan Kalný

Jan Kalný

5

Něco končí a něco začíná. Rob Pardo, šéfdesigner Blizzardu, opouští tým a chystá se na novou kapitolu svého života. Alespoň tak to vidí on.

Reklama

Rob Pardo po neuvěřitelných sedmnácti letech, kdy přispíval svými nápady do projektů Blizzardu, opouští tým, který dříve býval jeho snem. Vstupuje do nové éry svého života.

,,Na to co budu dělat dál zatím nemám odpověď... Ale řeknu vám, až 'to bude připravené'. Mým cílem je si tohle léto užít s rodinou, hrát spoustu her a přemýšlet o tom co bude dál. Herní průmysl je fascinujícím místem s prosperujícím PC hraním, novými konzolemi, mobilními hrami a virtuální realitou, která se stává skutečností. Je to jako bych neměl už žádný další quest, dokud se nevydám poprvé do nové lokace," dočteme se ve veřejném rozlučkovém dopise pro fanoušky na fórech Blizzardu.

Připomeňme si, že Rob Pardo pracoval jako hlavní designér u World of Warcraft a prvního datadisku The Burning Crusade nebo Warcraft III: Reign of Chaos a The Frozen Throne. Podílel se také jako jeden z mnoha designérů na druhém a třetím Diablu a prvním StarCraftu. Fungoval také jako producent pro třetí Diablo nebo Mortal Kombat Trilogy.

Jeho odchod bude jistě znát, ovšem jak moc, to teprve ukáže čas. Určitě mu ale držíme palce do života i v práci a budoucích projektech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama