Senran Kagura: Estival Versus vyjde v Evropě na počátku roku 2016
Novinka Senran Kagura: Estival Versus vyjde v Evropě na počátku roku 2016

Senran Kagura: Estival Versus vyjde v Evropě na počátku roku 2016

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Předobjednávat můžete již nyní, prozatím prostřednictvím oficiálních stránek.

Reklama

Společnost Marvelous Europe oznámila přibližný termín vydání posledního dílu série Senran Kagura v Evropě. Hra s podtitulem Estival Versus vyjde pro PlayStation 4 a PS Vitu jak v krabicové, tak i digitální podobě na začátku roku 2016.

Hra je již nyní k dispozici formou předobjednávky za cenu £ 44.99 (pro PS4) a £ 34.99 (pro PS Vitu) výhradně přes oficiální obchod EstivalVersus.com. Jako bonus budou všechny předobjednávky obsahovat také balíček kvalitních uměleckých sběratelských karet.

V nabídce je také několik limitovaných edicí. Kagura Millennium Edition Festival (za £ 54.99 na PS4 a £ 44.99 na PS Vitu) obsahuje kopii hry, oboustrannou speciální krabičku limitované edice, dvoudiskový soundtrack a artbook. Bahonkas Edition (za £ 84.99 na PS4 a £ 74.99 na PS Vitu) nabízí všechno, co najdete v Kagura Millennium Edition Festival a dále supervelký, oboustranný povlak na polštář dakimakura.

Obchod má ale v nabídce také Surprise Shinobi Slippery Splash-n-Spray Sports Special Edition za £ 119.99 na PS4 a za £ 109.99 na PS Vitu (bohužel v současné době již vyprodanou). Tato edice měla vše, co předchozí limitka, ale dále zde byly dvě různé sady pěti akčních figurek Senran Kagura. Buď akademie Gessen nebo New Hebijo.

Senran Kagura: Estival Versus nám nabízí trochu jiný zážitek než předchozí hry. Naše sexy shinobi se přenesou do paralelní dimenze, ve které jsou pouze sluncem zalité ostrovy. Ty vytváří perfektní kulisu pro dívčí souboje.

Titul nabízí oproti předchozím dílům vůbec největší seznam bojovnic. Pohyby jednotlivých dívek byly ještě vylepšeny a Senran Kagura: Estival Versus je tak nabitá výbušnými ninja komby a realističtějším ničením oblečení. Vrátí se nám i všechny předchozí shinobi, ale opět s novými pohyby, vylepšenými a modernizovanými dovednostmi.

Senran Kagura: Estival Versus dále nabízí online multiplayerové zápasy pro až 10 hráčů na konzoli PlayStation 4 a až pro 4 hráče na kapesní PS Vitě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama